- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi asteraceae
-
gülfuren ben de teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..auroras sanada teşekkür ediyorum..Önizlemeyi gördüm ama çeviri yapmak için kopyalayamadım..
Dr. Hyman Diyeti tam bir detoksifikasyon meselesidir.
B u konuda da oldukca ıyıdıır.
Zaten kitapta ıkı-uc kelıme (detoksifikasyn, ınflamasyon,toksisite) doner durur.
Bu arada 10pound yanı 4.5kg meselesı nerden cıktı anlamadım.
Hem kıtaplarını okudum hem de bı cok semınerınde bulundum. Sanırım sıtelerde bahsı gecıyor.
Evet cok kılo verdıren bı yontem ama adı uzerınde detoks.
Ne kadar cop isen o kadar dokersın.
Eger son gunlerde oldukca vucudunu yoracak sekılde beslendıysen, ozellıkle bagırsakları, o zaman 10kg verebılırsın.
Ama zaten bır dıyet-duzenlı beslenme-spor programı dahılındeysen, 2kg anca gıder.
Tum dıyetlere oranlar program sonrası kılo alman kacınılmaz.
Netıcede program bıtınce yayda gerılmıs ok gıbı yemeklere saldıracaksın.
Mantıgı; vucudu dınlendırmek. Gercek performansına donmesını saglamak.
Zaten kıtap tamamen bunları anlatıyor.
canım ben 17 gün diyetinin 5. günündeyim aç karına tartıldığımda 3 kilo gibi bişey gitti..17 gün diyeti bence çok başarılı ikinci döngüde yeni bir gardrop sahibi olmayı gerektirecek kadar etkili olduğunu bizzat söyleyebilirim bu arada mark hyman ın ultrametabolizma isimli bir kitabını buldum kütüphanemde sanıyorum sorduğum kitap ile aynı mantıkta ama şok diyet olmaktan öte sağlıklı beslenme üzerine kurulu. mantık olarak faz 1 ve faz 2 kısmı 17 gün diyeti ile aynı hangisi önce yazılmış ise diğerine esin kaynağı olmuş bana kalırsa...
benim ingilizcem çok iyi değil..bence de kesinlikle sağlıklı bir diyet 17 gün karbonhidrat detoksu ardından sebzeli meyveli karbonhidratlı bir diyet ve üstelik etkili... kitabı kesinlikle alınıp okunmalı yalnız çevirilerde bir takım çelişkiler var onlar da dert değil yabancı bloglarda bütün sorulara cevap buluyorsunuz 17 day diet diye aratın yeter ki... :126:
dukan yapanlar şişkinlik oluyor sonra kat kat gidiyo kilolar regl döneminde diyorlardı.. bilemem yine..ben de açıkçası yabancı sitelerde 2012 nin en popüler diyeti olduğu için ve amazon.com daki olumlu yorumları okuyarak tercih ettim yalnız bir şey kafamı karıştırdı regl döneminde metabolizma hızı artıyormuş diye duydum öyle ise bu dönemde daha çok kilo kaybı mümkün gibi geldi bana tabii iştahı frenleyebilenler için
regl döneminde metabolizmanın hızlandığı doğru, ancak vücut su da tutuyor bu dönemde.yani evet, regl döneminde iştahımıza sahip çıkabilirsek, regl bittiğinde güzel kilo kayıpları görürüz :)dukan yapanlar şişkinlik oluyor sonra kat kat gidiyo kilolar regl döneminde diyorlardı.. bilemem yine..
teşekkür ederim canım bilgilendirmen için..regl döneminde metabolizmanın hızlandığı doğru, ancak vücut su da tutuyor bu dönemde.yani evet, regl döneminde iştahımıza sahip çıkabilirsek, regl bittiğinde güzel kilo kayıpları görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?