• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulaşılmaz hayaller mi?

rimmeel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
47
72
38
Merhaba hanımlar herkese hayırlı geceler.Yıllardır bu forumu takip ediyorum ama aranıza katılmak yeni nasip oldu.Üniversite mezunu,20li yaslarin başında bir kızım.Henüz okulum bile bitmeden cevrem tarafından iş ve evlilik konusunda şaka yollu da olsa çok laf söylediler.Ama bana bu konuda baskı yapanlar ne okumuş ne de evliliğinde mutlu olan insanlar.Sürekli sen bu kafada olursan evde kalirsin,senin hayalindeki gibi adam mi var da bulamazsin inceleme sonra evlenemezsin gibi olumsuz konuşuyorlar.Evlenme niyetinde zaten değilim ama olacaksa da namazlı,universite mezunu,ikimizinde dışarda da bi hayati oldugunu unutmayan,sevgi saygi gosteren birisi olsun istiyorum.Cok mu şey istiyorum
?

• Komik
Reactions: 000
Evlenme niyetinde zaten değilim ama olacaksa da namazlı,universite mezunu,ikimizinde dışarda da bi hayati oldugunu unutmayan,sevgi saygi gosteren birisi olsun istiyorum.Cok mu şey istiyorum
?
Ay ben de daha dün kızlara ideal erkeğimi tanımladım ama hala yarısını bile bulamadım :KK53:

Şans işi bunlar ve öyle yazıp çizdiğimiz gibi bir erkek bulamayabiliyoruz. Çok şey istemiyorsunuz tabii ki, hatta çok basit şeyler istiyorsunuz ama hayaller/hayatlar diyorum :D

Sürekli dua ediyorum Allahım hayallerim gibi es ve evlilik ver diye insallah herkesin gönlüne gore olur hersey ama sabırsız oluyorum nasil birisi olacak acaba dedikleri gibi cikmaz mi oyle biri diye
Ben de senin gibi ederdim hatta bu çay house sözler köşkü gençlerine hayrandım çok dua edip temiz yaşadım ama çok dua ediyordum her şey için şimdi eşimden dualarımın karşılığını alıyorum çok şükür

Ay ben de daha dün kızlara ideal erkeğimi tanımladım ama hala yarısını bile bulamadım :KK53:

Şans işi bunlar ve öyle yazıp çizdiğimiz gibi bir erkek bulamayabiliyoruz. Çok şey istemiyorsunuz tabii ki, hatta çok basit şeyler istiyorsunuz ama hayaller/hayatlar diyorum :D
Yine de umudumuzu kaybetmeyelim biz 😉

Ayni durumdayiz ister istemez insan dusunuyor bazen. Umursamamak en dogrusu sevmedgim evlilik yaparsam daha cok batarım. :D

Ben de senin gibi ederdim hatta bu çay house sözler köşkü gençlerine hayrandım çok dua edip temiz yaşadım ama çok dua ediyordum her şey için şimdi eşimden dualarımın karşılığını alıyorum çok şükür
Ya kendimi gördüm sende bende hep onları izlerim hatta onlarin evlilikle-ideal es ile alakali bir videolarinda Allahım insallah insallah diye gozlerimden yas geldi.Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu eksik etmesin bana ve diger arkadaslarada gonullerindeki birini nasip etsin🙏

Kocandan boşanmanı bekliyorum evlenmek için de onlar düşünsün :KK53:
İşin şakası bir tarafa insanlar konuşacak bir şeyi hep arar. Dedikodu malzemesi ister, insanlarla uğraşmak ister. Hele kompleksleri varsa bunu baskilamak için karşıdakine " Kendince" kulplar takar. Amacı karşıdakini demoralize ederek ego tatmini yapmak. Bu yüzden önemsemeyin.

Yadirgamiyorum hiçbir sekilde ama evlilik hayatlarini anlattikca inanin soguyorum bu kadar bagnazca mi oluyor gercekten evlilik diye o yuzden konuşmamak icin cabaliyorum
Kesin akraba falandır bu kişiler.
Merak etme evlilik öyle korkunç birşey değil :)
Yeter ki doğru Kişiyi doğru zamanda bul

Var valla, hatta tanıdığım da var.
Yaşantısıyla oldukça sevdiğim, kariyerine saygı duyduğum bir arkadaşımın kardeşi ile, bir adam(hem aile hem iş hem de hayat görüşü olarak asla düşünemediğim biri) görücü usulü evlendi.
O kadın bunu nasıl yapar diye içim içimi yerken, benim sığ diye düşündüğüm adam muhteşem donanımlı, kadınlara saygı duyan, namaz niyazında, eşinin başarılarıyla övünen, aynı zamanda bağnaz bir aile yapısına sahip olsa bile karısının her türlü özel ve iş hayatını kendisinden ayrı yürütmesine destek veren bir adammış meğerse...
Gözlerimle görmesem inanmazdım, belirteyim.

Önyargı ne demek, işte bu!

Back