Saç Rengi ve Saç Boyama Ulaşamadığım Karamel..

monella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
13
0
86
İstanbul
Herkesin karameli farklı. Ben de kuaförüme kendi karamel tonumu anlatamadım, o da anlayamadı. Birkaç karamel saç rengi fotosu yollayabilir misiniz? Bende kafamdakini netleştirmiş olurum. Teşekkürler...

valla bayıldım saç rengnee süperrrr ama artık bi parmak uzunluğunda saçlarım var imkanı yok boyatsam bile bu rengin aynısı bile olsa kötü durcak çünkü böle uzun ve bukle olunca maşalı falan güzel duruo saçlar uzun saçlarımı geri istiyorummm büüüwww peki bu renk nasıl elde edildi bilgi alabilrmiyim :)

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok güzel bi yer :))bana yardım edebilirmisiniz proflmde resmim gözüküyo kendi saçım siyah sizce karamel yakışırmı bide saç belmde yakarmı acaba boyaşimdiden teşşkr edrm :)))))

hoşgeldin öncelikle resim çok küçük pek ten rengin seçilmiyor.eğer saçlarını açtırırsan kuaförde ki tavsiye etmem ben 1 kere açtırdım kafam fena hale yandı dipleri yandı.' -3 ay çok cansızdı bakımlarla kurtardım.Açtırmadan boyarsan ilk boyamada zor karamel elde etmen.Bi de piyasada bir sürü karamel var sen tam olarak nasıl bi ton istiyorsun.Mesela benim avatarımdaki saçımda karamel.Daha sarıya yakın olanlar var.Daha koyu olanlar varçMesela viola bayaa koyu çıkıyo

canım saçların çok hoş bence değiştirme ille değiştircem diyosanda karamelin koyu bir tonunu seç yavaş yavaş açıl bence.

:))hoşbulduk tşkr edrm yardımın için saç rengin çok güzel ben daha koyusunu istiyorum resmde biraz koyu çıkmışım ama tenm beyaza yakın bu gidişle karamelden vaz geçecem gibi gözüküyo çünkü saçlarımın yanmasını istemiyorum

canım saçların çok hoş bence değiştirme ille değiştircem diyosanda karamelin koyu bir tonunu seç yavaş yavaş açıl bence.

:)) çok tşkr edrm bayadır boyatmıyorum sıkıldım aynı renkten :) değişiklik olsun istiyorum ama saçlarıma zarar gelcek diyede korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…