Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi:
bunu begndm aso
tam olarak karamel mi bu şimdi
:1shok:tatlım süper saç rengin maşallah..eklediğim resimleri unutun kesinlikle bu:)):lepi:
ben önceden sormuştum zate aso arzteze saç rengini hihoyyyt
dediğim resimde alt saçlar kahve dikkat ettin mi
hımmmCADIARZUevet pati..doğru gözlem...ama dipleri açık gölge..altlara kahve iniy..
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok güzel bi yer :))bana yardım edebilirmisiniz proflmde resmim gözüküyo kendi saçım siyah sizce karamel yakışırmı bide saç belmde yakarmı acaba boyaşimdiden teşşkr edrm :)))))
hoşgeldin öncelikle resim çok küçük pek ten rengin seçilmiyor.eğer saçlarını açtırırsan kuaförde ki tavsiye etmem ben 1 kere açtırdım kafam fena hale yandı dipleri yandı.' -3 ay çok cansızdı bakımlarla kurtardım.Açtırmadan boyarsan ilk boyamada zor karamel elde etmen.Bi de piyasada bir sürü karamel var sen tam olarak nasıl bi ton istiyorsun.Mesela benim avatarımdaki saçımda karamel.Daha sarıya yakın olanlar var.Daha koyu olanlar varçMesela viola bayaa koyu çıkıyo
canım saçların çok hoş bence değiştirme ille değiştircem diyosanda karamelin koyu bir tonunu seç yavaş yavaş açıl bence.