• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugursuz Seyler

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
36
Merahabalar KK uyeleri!
Hayatinizda ugursuzluguna inandiginiz nesneler var mi?
Mesela benim esimin bana hediye ettigi kendisinin ismi yazili oldugu bi kolyem var. Ne zaman onu taksam sacma sapan sebeplerden ciddi kavgalar ettigimizi fark ettim. Simdi onu hic takmiyorum ama esimin hediyesi oldugu icin de atamiyorum.
Sizin var mi boyle ugursuzluguna inandiginiz esyalariniz?

uğursuzluğuna değil ama uğur getirdiğine inandığım bir kolyem vardı ve 3-4 sene boyunca hiç çıkarmamıştım :KK16:

OTE="Birmelegin_annesi, post: 44409513, member: 709870"]Merahabalar KK uyeleri!
Mesela benim esimin bana hediye ettigi kendisinin ismi yazili oldugu bi kolyem var. Ne zaman onu taksam sacma sapan sebeplerden ciddi kavgalar ettigimizi fark ettim. Simdi onu hic takmiyorum ama esimin hediyesi oldugu icin de atamiyorum.
Sizin var mi boyle ugursuzluguna inandiginiz esyalariniz?[/QUOTE]
Cnm bu sadece sen böyle beynine programlandığın icin kolyeyi her taktiginda aynı olumsuzlukları yaşıyorsun çekim yasası yapıyorsun bilmeden

OTE="Birmelegin_annesi, post: 44409513, member: 709870"]Merahabalar KK uyeleri!
Sizin var mi boyle ugursuzluguna inandiginiz esyalariniz?
Cnm bu sadece sen böyle beynine programlandığın icin kolyeyi her taktiginda aynı olumsuzlukları yaşıyorsun çekim yasası yapıyorsun bilmeden[/QUOTE]
Evet farkindayim aslinda. Bi sure sonra denemye basladim bakalim kavga edicez mi diye :confused: Batil inanc oldugunu da biliyorum aslinda. Ama ne biliim kendime engel olamiyorum o kolyeyi takinca. Ben de o yuzden artik takmiyorum :KK66:

Altin bana yaramiyor....
hic durmuyor bende...
Ne takilik nede biriktirmelik...
umarim bu dongu duzelir....

Back