Uğurlu Meleğimmm

sitare

Çok Tuzlu Bir Deniz'im..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
197
9
118
bundan tam 3 ay önce 14.03.2011 tarihinde eşimle yine aramız bozuktu. o gün ağladığım kadar hayatımda hiç ağlamadım sanırım... Akşam doktor muayenesine gittik. zamanı yaklaşmıştı ama bizim nazlı kız bi türlü doğum kanalına girmiyordu. doktorum 10 daha bekleyelim istermisin dedi. olur dedim hem kilosu da artar. nasıl olsa pıt diye normal doğumla doğuracaktım kızımı... ben öyle sanıyordum. doktordan çıkıp eve geldik. Eşimle yine tartıştık. oturdum tv izliyordum. birden sıcak sıcak birşeyler gelmeye başladı. aman allahım suyum geliyordu. ne yapacağımı şaşırmış bir halde bağırmaya başladım suyum geliyor diye. eşim de panik oldu tabii. suyum boşaldıkça bağırmaya ve ağlamaya başladım suyum bitiyor bebeğime birşey olacak diye. apar topar hastaneye gittik.akşam 20.00 den sabah 11.00 e kadar suni sancı verdiler ama hiç açılmam olmadı. bebeğin başı kanala girmedi bi türlü. en sonunda doktorum sezeryana karar verdi. o kadar perişan olmuştum ki ameliyathaneye girer girmez bana genel anestezi yapın dedim. Allahtan beni dinlemediler ve spinal yaptılar ve bebeğimi hemen görebildim. sezeryanın böyle rahat olacağını bilseydim normal doğum diye hiç diretmezdim. ne şekilde olursa olsun meleğim bana huzur getirdi şimdi de kadro getirdi:))

Allah analı babalı büyütsün
rızkıyla gelir dedikleri bu olsa gerek
bende şu an işten ayrıldım 2 yıldır evliyim eşim çok istiyor ama bir türlü başlamaya cesaret edemiyorum ya iş bulamazda tek maaşla çocuğum olursa diye korkmuyor değilim,eşimin maaşı iyi ama 2 maaşla doğursam fena mı olur
tebrik ederim sizi de bu arada.
umarım hep bu şekilde uğur getirir size...arkadaşımda geçen ay spinal sezaryen yaptı yok böyle bi rahatlık diyo

Teşekkür ederim niltt. benimde eşim özel sektörde olduğu için çok tedirgindi. ama kızım onada doğumuyla birlikte çok güzel bi iş getirdi. rızkıyla geliyor gerçekten hiç korkma ve başla bir an önce çalışmalara:))

analı babalı büyüsün inşallah meleğin..güzel, sağlıklı ömürler versin allah..

Allah anali babali büyütsün insallah... Adi ne oldu minik kizin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…