sen kolayladın tabii ohhh:))) ama senın daha önce,zor işlermiş ama yaaa maddi yönden tabiii,şekeri,davetiyesi,derkennnnnnnn bisürü şeyler çıkıyoo yaaa battıkk vallaha battık ama olsun çoook mutluyummzemuszemus
aslında sende ilkbahar gelinisin gerçek bi çiçek şık olur gelinliğinde tek omuzmuşş saçınada canlı bı lılyumm,nişanlın yenıden asık olur sana :1closedeyes: el çiçeğini kurutarak yıne saklayabılırsınn ben sedece duvağımı alıcam,belkı tacınıda alabılırım
valla bende bilmiyorum canım nezaman gıtmem gerek acaba,, sen gıttığınde sorarmısın hazıranda düğünü nezaman gelsın dıe ona göre gidip bi görüşiimm.hm banada taç vercek göğüs kısmı sıf taş çünkü.bencede iyii değıl:)))ben kadınla anlaştım aban çiçek duvak kese tac verecek ztnnnnn bakalım saçıma çiçek düşünmüyorum ben acaba neden kapandıki orasııı ii değildir belki ondannnppp
olsun yine kısmet sayanorayaymış
sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun
bizimde ev belli diil daha ama salon hazır:))))))) başta olan şeyi sona yapıoruz.beyaz esya aldınızmı.?nerde oturuosun sen tuğçecim.
amannn boşverr sonunda huzzura sevdiğine kavuşcaksın varsın gitsin
canım benim de bi gelinlik halloldu yani. ev durumu var biraz muallakta o belli olsun ona göre beyaz eşya eşya bakcaz daha ofofofof. ya ben de candan ve özgülü beğeniyorum da 2milyarda fazlaymış pofff. ben 1500üstüne ısrarcı olmicaktım şimdi 1500e dikiliyo benimki. daha kınaya mekan bakcaz çok iş var valla davetiye şeker kuaför fotocu. he bi de balayını hallettik okadar yani. nagehanı biliyorum kaça tuttunuz orayı yemekli mi yapcanız?
özlemmm mobilyalarınızı hangi mağazadan aldınız otaraflara gtcez buara. özelden yazar mısınn
canım benim de bi gelinlik halloldu yani. ev durumu var biraz muallakta o belli olsun ona göre beyaz eşya eşya bakcaz daha ofofofof. ya ben de candan ve özgülü beğeniyorum da 2milyarda fazlaymış pofff. ben 1500üstüne ısrarcı olmicaktım şimdi 1500e dikiliyo benimki. daha kınaya mekan bakcaz çok iş var valla davetiye şeker kuaför fotocu. he bi de balayını hallettik okadar yani. nagehanı biliyorum kaça tuttunuz orayı yemekli mi yapcanız?
tamam özlemcim bi sor bakalım ne dıcek ona gore benmde gıder konusurum ındırım falan:))))hmmmm ben bidaha mart 15 gibi filan giderim sanırsam ozaman sorarım)) davetiye işini ne yaptınızz ayarladınızmı ben hiç bakmadım ona yaa onu nezaman bastırmak lazım ki acep
bızım duğun yapcamız yer hacegan da hıdıv kasrında falan çekıo orada düğün yaptımız için 400 e çekıolar bır albumu var ben bıle zor kaldırıorum resım dılll kocaman albume bAskı yAPMISLAR COOK ORJINAL VE DEĞİŞİK OLMUŞ ORAYI DÜŞÜNÜYORUZ.ama bıde caddede zümrüt varya orasıylada bı konusucaz eger o uygunsa kı hıcc sanmıorum hacegenın fotoğrafçısında çektırcezz.bahar ben fotoğraf için birde nikah dairesindeki efes var ya orayla konuştum orada bi arkadaşım var o konuştu 650ydi arkadaşım indirtti fenerbahçe parkında çekecekler birde bosphorus varya oradada çekiyolar ama o pahalıı karar veremedim napcaksınız sizzzz
bızım duğun yapcamız yer hacegan da hıdıv kasrında falan çekıo orada düğün yaptımız için 400 e çekıolar bır albumu var ben bıle zor kaldırıorum resım dılll kocaman albume bAskı yAPMISLAR COOK ORJINAL VE DEĞİŞİK OLMUŞ ORAYI DÜŞÜNÜYORUZ.ama bıde caddede zümrüt varya orasıylada bı konusucaz eger o uygunsa kı hıcc sanmıorum hacegenın fotoğrafçısında çektırcezz.
:))))) sorma yaaa ben stresten kılo alamıorum 1 ay kala uufacık bısey olurum heralde:)))))
kesinlikle fenerbahçede çektir.orası daha güzellllyaa bu efes tema vakfındada çekiyo fenerbahçe parkın dada hangisi daha iyi olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?