evet 10 temmuzda insallah :)
ayyy cnmm ne güzel yaa benimde 15 mayıs kısmetse allah tamamına erdirsin mutluluklaropuyorumnanaktan
saol canim
sana da mutluluklar :)
mayis iyi secim
ben de hic temmuza kalsin istemedim
o sicaklarda hic cekilmicek valla
saciydi basiydi fotosuydu ama
her sey gonlumuzce olur insallah
ayyyy özzzlemm ya eger lıbadıyedekı uğurkan a gıdersen banada yaz nolurr kafamçokkarıştıbende sayanora ve uğurkanın arasında kaldım ama kac senelık uğurkan yaa guzeldır elbet benımkıde 26hazıran bıde profesyonel makyaj yapıolarmıs fıyatıda 250tl.gelin basının yanı belkı bılıosundur ama yazıım dedım
ayyyy özzzlemm ya eger lıbadıyedekı uğurkan a gıdersen banada yaz nolurr kafamçokkarıştıbende sayanora ve uğurkanın arasında kaldım ama kac senelık uğurkan yaa guzeldır elbet benımkıde 26hazıran bıde profesyonel makyaj yapıolarmıs fıyatıda 250tl.gelin basının yanı belkı bılıosundur ama yazıım dedım
evet canım ben dün mail attım lıbadıyedekı uğurkan 250 ama sadece gelın bası ve makyajı ıcınde baska bısey yok.amaaaaaaaaaaaa ben araştırdım hiç adı kadar güzel bır yer degılmıs.arkadasımın enıstesı kuafor ama kurtkoyde ugurkanı gayet ıyı bılıyormus dıstan gorundugu kadar ıyı degılmıs ben vazgectı valla arkadasım sayanoraya gıtmıs 2yıl once orası supermıs cok met etti ve resımlerını getırdı kızı resmen bebek yapmıslar yaa valla esin adında bır makyözü varmış kadın tam bır makyaj ustasıymıs erenköydeki sayanora ama kıza bıde kırpık takmıs süperrrrr
bu arada sen sık gıdıyosun ben hıc gıtmedım eger gıdersen prova yapıolarmı ücretlımı yoksa beleşmi onu bı öğrenebılırmısın?
valla çok sevinirim ama çok pahalıymış yaa bı prova,parayı havaya atmış gibi oluyosun ama napalım mecbur bız guzel olalımdakaydirigubbakcemile5
rica ederim.öylesin ama,bencede oradan vazgeçme ben kesin kararlıyım daha fazla kurcalamıcam daha cok var ama emınım orada yaptırmaya sende resımlerı gonder:) bakarım artık kına resımlerınıde ısterım ama,hee bu arada kına içinde orayamı gıdıcen bındallı gıymeyi düşünüyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?