Merhabalr düğün hikayesi fotoğrafları çekiyorum ve Uğurkan kuaför benim şu ana kadar gördüğüm en başarılı kuaförlerden 8 gelinim saçını orada yaptırdı ve hepsi inanılmaz olarak ayrıldı kuaförden sadece saç değil makyaj konusunda da çok başarılılar hatta sanırım çektiğim fotoğrafları buraya ekleyebilrim önceki ve sonraki haller olarak...fiyat olarak da gayet uygun...ben bana danışan ve yakın olan tüm gelinlerime kesinlikle önce orayı öneriyorum...
Duygucum selam..:))
Evet sana da önermiştim...:))
Gelinlerin sonraki halleri var yanımda (Face sayesinde..:)) )ama ilk giriş halleri yok bu hafta dışarıdayım ama cuma akşamı ilk ve son halleri olarak eklerim söz..:))
cok güzel ya..
nekadar farkli oluyo insan ya sasirdim kaldim :)
Di mi ?..ben de beğenmiştim..:))
tamam canım sen iyice bak içine sinerse karar verirsen,makyöz ismi de veririm Uğurkan daki..bu makyajların çoğu onun elinden çıktı..:))makyajlara bittim bayildim.. sac modelleride güzel ama benim tarzim deyil..
istedigim sac modelini mail aticam bakalim yapabiliriz derlermi.. gerci niye yapamasinlar dimi :)
tamam canım sen iyice bak içine sinerse karar verirsen,makyöz ismi de veririm Uğurkan daki..bu makyajların çoğu onun elinden çıktı..:))
tamam canım mail atıyorum hemen..:))oo süper olur hemen randevu alirim ismi nedir ablacim?
Merhabalar;
Bende 17 nisanda evleniyorum kısmetse:)
Göztepe Uğurkandan aldım randevümü acaba tavsiye ettiğiniz makyöz arkadaşın ismini bende öğrenebilirmiyim :))
Merhabalar;
Bende 17 nisanda evleniyorum kısmetse:)
Göztepe Uğurkandan aldım randevümü acaba tavsiye ettiğiniz makyöz arkadaşın ismini bende öğrenebilirmiyim :))
sibelgrny teşekkürler mesajınız ulaştı :)
Duygus57 tabiki 10 gün içerisinde atabilirim fotoğraflarımı sanırım :) umarım yardımcı olur, gerçi ben hala model konusunda karar verememişken bana ne kadar yardımcı olabilirler bilemiyorum ama :))
canım topuz düşünüyorum ama bilmiyorum hala karar veremedim nasıl birşey istediğime
ama kuafördeki ilgi alaka çok iyi şimdilik bakalım o gün de inş güzel olur herşey :)
az kaldı pazar düğünümüz var, kısmetse fotoğraflarımıda eklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?