Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

kıss özlem msjlarını yeni gördüm naptınız sayanorada evet ya benim de işten bi fırsat bulup gitmem lazım. canım nekadardı oranın fiyatı

canım hepsını toplam 10tl.küsüre aldık yemek,yatak odası,tv ünit,koltuklar,mutfak masası bırde aksam atabılırsem atarım resım atmayı bılmıorum denıcem canım

iyi modokoda uyguna bulmuşssun valla canım ben dha çok olur sanıyodum.güle güle oturun inşş

tuğbacım normalde 350 gelin başı ama ornın müşterisdi olursan sana bişiler yaparlar bana öyle yaptılar birazda ben çingenelik yaptımmı tamamdır :))) söyledim size 2 gelin daha geliyo dedim olmadı gideceğiniz zaman sizinle gelirim

gelinlik yorumların için çok sağol ama seninkide çok güzel evet sıra baharınkindehadi bakalım bahar mobilya ve gelinlike resimlerini bekliyorum ona göre

250 ye ındırırız onu yaaaa:))))))

iyi modokoda uyguna bulmuşssun valla canım ben dha çok olur sanıyodum.güle güle oturun inşş
aminn canım inşallah darısı başınıza cook dolaşınca uyguna bulabılıosun modoko okadarda pahalı dılll aslında, tabııı bazı mağazaları hariççç

bence de çok güzel özloşun gelinliği. benimki de inci beyazı oluyo. bahar seninkini de merak ettimm

canım denedım ama olmadı ekleyemedım resımlerı benımkı kırık beyaz taşlı ama sadee bısey sadece göğüs kısmında tas var belım dırape gelıo

tamam özlemcim ben de dün biraz kozyatagı tafaflarına baktım 400falan genelde. 350nin içinde saçla makyaj manikür pedikür mü vardı. vah anam vahh ne para valla. ya ben kafaya göre biyere gidip abuk sabuk çıkmak istemiyoruum çok korkuyorum valla. sağol canım gelinliğimi begenmene sevindimm

zevk hayatımm :)))) yaa bak ben öylede böylede oraya gidicem en azından beni görür karar verirsiniz :)) kendimi sizler için feda ediyorummmmm kaydirigubbakcemile3

zevk hayatımm :)))) yaa bak ben öylede böylede oraya gidicem en azından beni görür karar verirsiniz :)) kendimi sizler için feda ediyorummmmm kaydirigubbakcemile3
::))))))))) sende sor bakalım mayısın ılk haftası saat kacta gelın bası var. bı bak bakalım nasıl yapıolar:))))) kendını bızler için fedaaaa etmeeeeeeeeeee

::))))))))) sende sor bakalım mayısın ılk haftası saat kacta gelın bası var. bı bak bakalım nasıl yapıolar:))))) kendını bızler için fedaaaa etmeeeeeeeeeee

yok yok gözümü kararttım :)))

provada ve modellerinden anlarız nasıl olduklarını ama eminim ben yaaa

ben de biraz arastırma yaptım fiyatlar hep 350 400falan. uğurkan var erenköye açmışlar 350dio saç makyaj manikür. prova falan yok. kryolan ın malzemelerini kullanıyolarmış doğru mu yazdım kryolan mıydı hehehhe özloşşş kız fotolarını koyarsın demi. sayanoraya mail attım saç makyaj manikür pedikür 400 die döndü bana herif ama bi gitmem gerek herhalde orayaaa

he saç provası da var içinde:) 350ye indiririz dimi özlemmmmm:)))

kızzz duuurrrr sen ben gidicem bii sayanoraya bi ara konuşcaaaammm kızz manikür pedikürünü kınada yaptırcan ztn o gün oje sürdürürsün sadece ztn yaa kınada ne yapsam bilmiyorum ki bunlarda o makyajdan yapıyolar sanırım mac in ürünlerini kuyllanıyolar

ben burdayım kıssss. ya gecengün bizim hocalardan biri ne dedi biliyo musun evlenirken napmış.caddede çok ii bi kuaföre gtmiş abim evlenio demiş:) saç makyaj yaptrmış sonra mahallenin kuaföründe duvagını taktırmış anaaammm dedim neler yapıo millet. aklımızda bulunsun:) sen nettin cicimm. hazırlıklar nası gidio senin provan ne zamandı ay benim nikaha 2bucukay var heyecan başladıııı

aayy yokk bee oda sakat olurr ben sayanoradan memnunum oraya giderim yineee valla evimizide hallettik çok şükür iştre halılar avizeler filan kaldı bizim çok şükür eksiğimiz yok haa bide benim kına kıyafetim kaldı karar veremedim ne ypsam die valla benim 1 ay kaldıı stres daha yoğun ama düşündükçe sevdiğinle tatile gitmek hayatı paylaşmak filaann ayyy çok güzel yaaaaa :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…