- 14 Nisan 2015
- 14
- 5
-
- Konu Sahibi Doktor magduru
Selam
24 Temmuz da ufuk beye ameliyat oldum
Berlin de yaşıyorum doktorum bana zor bir ameliyat olacağını estetik açıdan kaygıyı bir tarafa bırakıp sadece sağlık yönünü değerlendirmem gerektiğini söylemişti
Ailem izmir de ufuk beye karar vermem biraz zor oldu çünkü kaynak sadece internetti benim için
O kadar Dr ismi var ki kadınlar klübünde ne yapacağımı şaşırmıştım
Berlindeki Dr um 5 gün hastanede kalmam gerektiğini söylemişti
Septum devilasyon kemik kırığı konka büyümesi kıkırdak erimesi her şey mevcuttu bende
Mucize bekleme dedi Dr um
Izmir de muayene ücreti olmayan bir sürü Dr var ama nedense ilk tercihim ufuk bey oldu
Muayene ücretli ve kbb uzmanı değil ama burnuma baktığında Berlin de ki Dr umum söylediklerini söyledi
Zor bi ameliyat olur dedi ama elimden gelen her şeyi yaparım dedi
Bi plastik cerrah olarak burnumdaki sorunların hepsini kbb uzmanı gibi anlatınca hemen karar verdim
Zamanımın az olduğunu filan anlatınca kısa bi zamana ameliyat tarihi verdi
Ama dürüstçe söyleyeyim bu kadar yoğun olduğunu hastalarının çokluğunu görünce şansım yok diye düşünmüştüm
Kırmadı sağ olsun
Ameliyatım biraz zor geçmiş burnum çok sorunlu olduğu için
Ama kanama kusma filan olmadı sızıntı şeklinde cok az bi kanama oldu
Ekg akciğer filmi ve tahlil istemişti benden kalp ilacı kullanıyorum korkarak gittim hastaneye ama anestezi uzmanı ve ekibi profesyoneldiler
Ağrı konusuna gelirsek 1 hafta her gün 4 ağrı kesici içiyordum ama yapılan işlemin çokluğundan oldugunu söyledi Dr bey
Morluklarım çok olmadı
Ikinci alçım ikinci gün düştü hafta sonu olmasına rağmen aramalarıma cevap verdi ve yol gösterdi
Ben kendisinden cok memnun kaldım
Şimdilik şişliklerim var ama 2. Hafta rahat rahat dışarı çıkabilecek durumdaydım
Kibar ve profesyonel bir Dr
Ben kimseyi etkilemek istemem ama iyi ki ufuk beye ameliyat olmuşum
Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm
Pazar günü Berlin e uçmak zorundayım çok zaman bulamıyorum ama :))
Ucret almadan mi? Hastane ucreti bile mi odemedin?Bu platformda doktor kotulemeyi hic adil bulmuyorum.100% hersey anlatildigi gibi cikmicagina kendinizi hazirlamaniz lazim kaldiki bi darbe cildiniz kalitesi dis etkenlerdeb dolayida sonuc degisebilir.bu doktor ve hasta isbirliginde yurumelidir.masaj vs.Ufuk bilkay yaptigi isin her zaman arkasinda duran bi doktordur.benim cok zor bi derim var.cok ince ve sanirim kalitesiz.damarlarimi full gorebilirsiniz.seffaf bi deri.en ufacik bi hatayi naklen gosteren.Ufuk hocam bikmadan usanmadan beni hep aydinlatti ve ikinci kez ameliyat oldum kendisine.surekli nerdeyse hergun whatsapp tan mesajlastik.o kadar hastasi olmasina ragmen sadece siz varmissiniz gibi davraniyo.cokta kibar biri.ilk yaptigi burun gayet iyi olmasina ragmen ben daha fazla kavis istedim diye ucret almadan tekrar torpuledi.isteyenlere resim atabilirim..buyuk hoca boyke bi saygisizligi hak etmiyor.
Evet hastane ucreti bile almadi.hastaneye gittigimde cok sasirdim.En buyuk ve oturma odasi olan odayi tutmustu.Ben bu isi artik ticari degil tamamen sanatsal yaptigina inandim.Ucret almadan mi? Hastane ucreti bile mi odemedin?
Ufuk bey'de burun estetiği olalı yaklaşık olarak 1.5 yıl oluyor ve hiç bir şekilde memnun kalmadım. Burun ucunu aşırı şiş ve burun deliklerimi çok orantısız olarak yaptı bu durumu kendisine bir çok kez dile getirdim kontrollerimde ancak kendisi normal oldugunu söyledi ve cevremdeki herkes aynı yorumu yaptı burnum için şiş olduğunu ve deliklerinin kesinlikle orantısız oldugunu söyledi herkes. Diğer 3 arkadaşımda aynı zamanda başka doktorlarda estetik ameliyat oldu ve arada ciddi anlamda büyük farklar var. Ameliyat sonrası yakınımın benimle birlikte Ufuk Bey'in muayenehanesine geldiğinde hasta dışında kimsenin hocanın yanına gidemeyeceği sekreteri tarafından söylendi çünkü hasta yakınlarının yorumuna kesinlikle açık bir doktor değil yani yaptığı hatayı kabullenen bir doktor değil. Bana burnumun eski haline göre gayet iyi olduğunu söyledi yani anlayacağınız paranızı alana kadar ve yaptığı hatalı ameliyatı göremeyecek kadar yaptığı işin iyi olduğunu söyleyen bir doktor...
"doktor magduru" isimli kullanıcı 15 Nisan tarihinde Cüneyt Özek mi Ufuk Bilkay'mı konulu yere kesinlikle Ufuk Bilkay seklinde yorum bırakıp aynı gün burada Ufuk Bilkayı kötülemiş ? her ikisi de aynı kullanıcı yüksek ihtimalle bu nedenle yukarıda yazdıklarınızı cok fazla dikkate almamak gerekli. Burada önemli ve ciddi bir konuda bilgi almaya çalışıyoruz bu yaptığınız buyuk saygısızlık!
Eki Görüntüle 1801470
bende ufuk beye oldum burun delıklerım asırı orantısız herkes görünce soruyor felaket moralım bozuk benımde
Ben ufuk beye dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım.burun konusunda emin olamadım gördüklerim pek hoşuma gitmedi o yüzden ona yaptırmadım burnumu fazla doğal yapıyo sanki ama memnun olan da çok vardır mutlaka ofisi sürekli çok kalabalıkMerhaba ben de 11 Nisan da Ufuk Bilkay'a burun estetiğ yaptıracağım üstelik iç sorunları da düzeltecek (kemik&et alımı ) öncesi sonrası resimleriniz var mıdır görebilir miyim?