- 10 Mart 2016
- 8
- 3
- 37
-
- Konu Sahibi Doktor magduru
Ben ufuk beye dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım.burun konusunda emin olamadım gördüklerim pek hoşuma gitmedi o yüzden ona yaptırmadım burnumu fazla doğal yapıyo sanki ama memnun olan da çok vardır mutlaka ofisi sürekli çok kalabalık
Aynı problem arkadaşımda da var resim çektirirken bile burun ucunu çok kötü yaptıgı için genellikle resimlerde hep yan durup çektirir. burun ucunda şişlik var dokunduğunuz zaman ödem gibi duruyor ve arkadasımı psikolojik olarak da çok yıprattı. Ayrıca burun delikleri biri aşağıda biri de yukarıda kalıyo...bende ufuk beye oldum burun delıklerım asırı orantısız herkes görünce soruyor felaket moralım bozuk benımde
sizin resimlerinizi görebilir miyim? Ben tekniğinde kırma olmadığı için kendisini tercih ettim, yani doğal burun istiyorum
Ne Kadar Fiyat ödedinizEvet hastane ucreti bile almadi.hastaneye gittigimde cok sasirdim.En buyuk ve oturma odasi olan odayi tutmustu.Ben bu isi artik ticari degil tamamen sanatsal yaptigina inandim.
Hastane ve ameliyat ücreti almadı ama proteziminde belki bana uygun olmadığını söyledi..sorunlar protezdende kaynaklanabilirmis.protez ücreti olarak 1500tl ödedim.ama değişen bişey yok.sadece dikişler ilk ameliyata göre daha iyi.Ne Kadar Fiyat ödediniz