Ufuk Bilkay

ufuk bilkay

• estetik

OY: 3 37,5%
  • burun

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8
Ben ufuk beye dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım.burun konusunda emin olamadım gördüklerim pek hoşuma gitmedi o yüzden ona yaptırmadım burnumu fazla doğal yapıyo sanki ama memnun olan da çok vardır mutlaka ofisi sürekli çok kalabalık

Ben de aslında tam olarak cok doğal istiyorum umarım istediğim gibi olur

bende ufuk beye oldum burun delıklerım asırı orantısız herkes görünce soruyor felaket moralım bozuk benımde
Aynı problem arkadaşımda da var resim çektirirken bile burun ucunu çok kötü yaptıgı için genellikle resimlerde hep yan durup çektirir. burun ucunda şişlik var dokunduğunuz zaman ödem gibi duruyor ve arkadasımı psikolojik olarak da çok yıprattı. Ayrıca burun delikleri biri aşağıda biri de yukarıda kalıyo...

Şu ana kadar tanıstığım doktorlar arasında asla tavsiye etmeyeceğim biri varsa o da Ufuk bilkaydır hem yaptigi burunlar büyük kalıyor hem de doktor güveni vermiyorkbana göre

sizin resimlerinizi görebilir miyim? Ben tekniğinde kırma olmadığı için kendisini tercih ettim, yani doğal burun istiyorum

Ufuk Bilkay hakkinda butun soylediklerimde yanilmisim.iki ameliyatimda sorun vardi.meme ve burun.ikisinindr benim cildimden kaynakli oldujna beni inandirdi.ve ikinci ameliyati ucretsiz teklif etti.ben ne ii adam dedim cok mutlu oldum.fakat sislikler indikce gercekleri goruyorum..sorunlar ayni sekilde tekrar ortaya cikti.mememde bir suru yerde cokuntu var(rippling).dikislerim ilk ameliyata gore daha ii..(demek ii yapmak mumkunmus).burnum cokuk.derim yapismadi.cok kotu halaaa.aglamak istiyorum.bundan bahsedince soguk soguk zamanla geccek diyo.ariyorum acmio.kimseye onermiyorum..sonuna kadar ona guvendim..hep duzeliceni dusundum.bu platformda doktor kotulemeyi asla duzgun bulmadim.bu sadece bi uyari..benim iki kere iki ameliyatimda kotu gitti..sansmi bilemedim

bu estetik meselesi şans işi galiba şasırdım yorumları okuyunca ben oldum cok memnunun basta cok şiş duruyo ama bırkac ay sonra oturuyo insan begenmeye baslıyor

Ne Kadar Fiyat ödediniz
Hastane ve ameliyat ücreti almadı ama proteziminde belki bana uygun olmadığını söyledi..sorunlar protezdende kaynaklanabilirmis.protez ücreti olarak 1500tl ödedim.ama değişen bişey yok.sadece dikişler ilk ameliyata göre daha iyi.

Merhaba ben ocak ayında burun ameliyatı oldum ufuk bilkaydan çok doktor gezdim yıllarca hiçbiri ne istediğimi bile sormadı ufuk bey ne istediğiniz soruyor anloyor ve istediğinizi yüzünüze yakışanı yapıyor ayrıca çpk arkadaşıö başkasından ameliyat oldu çok morardılar çok ağır atlattılar benim çok rahat bir ameliyatım oldu morarmadım bile kesinlikle tavsiye ediyorum

Merhaba,

İzmir’de burnumu yaptıracağım doktor arayışındayım yaklaşık bir senedir. Hiçbir doktor içime sinmiyor. Siz de sanırım Ufuk Bey’e yaptırmışsınız. İlk ve şimdiki halinin fotoğraflarını atma şansınız var mı? Benim bir arkadaşım da ona yaptırdı ancak burnunun ucunun hafif indiğini söylüyor. Sizin demeyimlerinizi duymak isterim.

Teşekkürler

X