UFO mu alsam yoksa klima mı?

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
426
1
46
İstanbul
kış aylarında kombinin sıcaklığını yetersiz bulduğumda oturma odası için klima ya da ufo almayı düşünüyorum , elektrik harcamasını da göz önüne aldığımızda sizce hangisi daha iyi ısıtır ve hangisi daha ekonomiktir ?

bır yıl ufayla ısındım bebek olunca bıraktık..Odanız buyukse klıma alın kucukse ufo

konunuzu yanlış yere açmışsınız.ilgililer taşır.
ufonun ısıtması çok güzel. evim kaloriferli ama ben de salonumda ufoda kullanıyorum. klimayı ben sevmiyorum. bekarken kullanırdık annemlerde. kapatınca ısısı giderdi. hiç sevemedim.

Ufoyu tavsiye etmiyorum. Ben de önceki merkezi sistem evimde pek ısınamadığım için ufo almıştım, ancak hiç memnun kalmadım. Ufonun özelliği, siz yaktığınız sürece o turuncu ışıkların değdiği yeri ısıtmak. Yani ortamı değil ışığın vurduğu yüzeyi ısıtıyor. Birkaç saat de yakıp kapatsanız kapatınca üşüyorsunuz, çünkü odanız hala soğuk.

Onu alacağıma elektrikle çalışan yağlı radyatörlerden alsaydım diye pişman olmuştum ben. Sizi bilmiyorum artık.

Ben yıllardır klima kullanıyorum belki alışkanlık ama çok memnunum. Ekonomik olarak da ufo ya da benzeri elektiriklilerden daha uygun diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…