ufo kullanan var mı

aslında ufonun çok iyi ısıttığını biliyorum evde yok ama bikaç yerde rastladım ama infrared sobaların yani kızılötesi ışınlı olan sobaların sağlığa zararı olup olmadığından tereddütteyim,hani yaydığı ışınlar dolayısıyla bir zararı olur mu diye,doktorlara da sorduk ama net bi cevap alamadık bu konuda,radyolog doktor kendi muayenehanesine almış ama oda tam bilmiyor zararı olup olmadığını,ben bi zararı yok die biliyorum siz bişimi duydunuz dedi bize biz sorunca.tek çekincemiz bu ufo konusunda.çünkü annem bi rahatsızlık geçirdi ve ışın yayan aletlerle birarada olması sakıncalı,aslında hepimiz için sakıncalı

selam kızlar. ben 3. kıştır ufo kullanıyorum,hiçbir zararınıda görmedim sedece alışta biraz pahalıydı.ilk çıkan ürünler herzaman pahalı oluyor.şimdi ucuzlamışta herkese tavsiye ederim

Slm arkadaşlar,biz gündüzleri evde olmadığımız için akşamları kullanıyoruz UFO'yu, gayet iyi daha fatura ödemedik umarım kabarık gelmez :))) çanta gibi evde gittiğim yere taşıyorum yanımda iyi oluyor ;))))

Arkadaşlar bir aydır bende kullanıyorum çocuğum üstünü gece örtmediği için aldım. Ne kadar yaktığını henüz bilmiyorum yakında fatura gelince öğreneceğim ama havayı kurutmadığı doğru değil malesef kurutuyor. Eğer az elektrik sarfiyatı yapıyorsa yinede memnunum ama daha az yakan bir teknoloji geliştirilmiş çok yakında diye reklamları çıkmaya başladı. Adını şu anda unuttum açıkcası ama eğer çok acil değilse onu bekleyebilirsiniz. Bu arada kayınpederim elektrikçi ve ufonun malzemesiyle diğer markaların malzemeleri arasında çok fark olduğunu söyledi bunuda eklemek istedim.

ben aksam 6dan sabah kadar yak1yorum. faturalar herkese farkl1 gel1yo galiba ama 100 lira fark geldi bize. içeride sicacik oluyo. k1z1m üstü açik yat1yo sabaha kadar ama ben dert etmiyorum. içerinin s1cakl1g1na göre kendi yanip kapaniyo zaten. arçelik marka benimki.

bende hiç memnun değilim eşimin dedesi bize verdi alın ihtiyacı olan birine verin dedi bizde kışın evimiz cok soguk oldugu için yatak odamıza koyduk aman allahım önüm sıcacık arkam buz gibi saçama bir sıcaklık veriyor elektirk sobasndan farkını anlayamadım elektirik de kabarık geliyor gözlerimin içini yaktı sıcaklıgı ki biz gunde 30 dk falan yakıyoruz
birde pahalı bir ürün o parayı verne kadar klima alıp aynı para ile yazında serinlemek mümkün benim fikrim tabii bu memnun olan arkadaşlarda var

biz geçen yıl klima aldık hem henüz kaloriferler yanmaya başlamadığı dönemlerde ısınma amaçlı kullanırız hem de yazın serinleme amaçlı kullanırız diye düşündük doğru da düşünmüşüz ama klima sadece taktığın odada işe yarıyor tabii
bir de seyyar olsun diye özellikle kızımın odası için (geceleri üstünü açıyor) ufo alma düşüncemiz var

hem ufo hemde fakir marka kullandım.
ufo inanılmaz maliyetli oldu bana orta boy olmasına rağmen..
önerim fakirdir hem hesaplı hemde ufodan çok daha iyi ısıtyor

Back