Seni okadar iyi anliyorumkii sırf bu yüzden görüşmediğim insanlar var ben 6 ay önce yeni taşındım arkadaşımın benım kizimla yaşit kızı var 4 yaşındalar benım kızımda yaramaz ama öyle birşez kırdığını döktünü hıç görmedim alışkında değılım arkadaşım zıyarete geldi daha 1haftalık taşınmaydım kızına meyve suyu verdı bembeyaz halıma döktü daha yeni almiştim yıkamayada yollamıştımkı cok fazla toz cıkarmasın aksın gitsin diye ben tabı elime bez aldım domestos bılr döktüm cıkmadıı halımdan kendisi oturdu yerden kılını bile kıpırdatmadı cünkü alışkın kendi evlerindede öyle yapıyo ondan iki gün sonra eltım geldı kızımın odasında bebek yagı kremlerı vs herşeyi şifonyerin üstünde dizili kızım hıç ellemez dökmezde eltimin oğlu geldı üç yaşinda bebek yağını almış duvardan aşaya yerlere her tarafa dökmüş başta fark etmedim sadece dıkkatımı ceken parkeler parlıyo odaya girdim yag kokusunu aldım duvarları yerlerı heryeri gördüm deliriyodum eltime gösterdim verdi tepkı şu hadı kalk eve gıdıyoruz ayağıylada bastı için gezındıgı heryer yagdı o gün sinirden belkı 20 kova su yapıp sıldım heryerı sabaha kadar genede arıtamadım o arada silerkende kendi kendime sayiştirdım
Bu konuya ıhtıyacımmı varmış nee bende içimdeki döktüm