Üfggg

Delirdiniz mi? böyle rahat annesi varsa ne demeye arkadaşlık ediyosunuz?sizinki mal değil mi neden hiç esirgemiyor eşyalarınızı? ayıp bişey.ben sinir oldum okurken valla. allah yardım etsin

Benim 3yaşındaki oğlumda aynı nereye gitsem evi savaş Alanına çevirir peşinden koşuyorum dağıttığı yeri topluyorum kısa tutuyorum ziyareti mümkün oldukça utanır oldum biyere gitmeye gitmiuorumda zaten artık ne desem ne yapsam fayda etmiyo hiperaktif cocukduramıyo yerinde bigün arkadaştayken oglum su şişesini düşürdü yere Kapağı acıktı su döküldü arkadaş hemen aaaaaa sen ne Biçim çocuksun kız sen oğluna bişey öğretmiyonmu dedi nasıl köyü oldum nasıl zoruma gitti anlatamam eve geldim Ağladım sinirden

benımde varoyle sorumsuz bı komsu ve tam bı canavar cocugu,
artık cocugun verdıgı zararlara sınırlendıgımı gorunce,
ay ıste bende soz gecıremıyorum kımselere gıdemez oldum dedı.
bende gulumseyere önerıde bulundum , cocuk psıkolojısınden bahsettım.
hemen arkamdan en yakın komsuma gıdıp benım ıcın ;cocugumla dalga gecerek gulerek konustu zoruma gıttı demıs,
hah dedım böyle annenın dunyaya getırecegı cocuklar...

biri 11 yaşında biri 2 yaşında iki çocuğum var.Doğru söylüyorsunuz başına gelmeyen bilemez o hissi,benim 2 yaşındaki hiçbir çocuğu böyle bir dövme hissim olmadı..Benim demek istediğim (eğer anlaşılmadıysam) öfke hissinin belirmesi gereken kişi çocuğun annesi,böylesine kızgınken annesiyle oturup muhabbet etmek doğru gelmiyor bana.

oğlum 3 yaşında ve hareketli bir çocuk samimi bir arkadaşım olmadıktan sonra kimsenin evine gitmiyorum.. samimi birinin evine de gitsem ya eşim ya ben mutlaka çocuğun peşinde oluyoruz öyle başı boş bırakmam hiçbir zaman bugüne kadar da kimsenin bir eşyasına zarar vermiş değildir çocuğunun peşinde dolaşmayan insanları hiç anlamam anlayamıyorum bana da o tarz komşular geldiler çocuklarıyla ilgilenmedikleri için iadei ziyaret bile yapmadım tekrar gelmesinler diye sizi rahatlatamam ama ben kendim rahatladım açıkçası :))) çünkü benim oğlum boş bile bıraksam bu saydıklarınızı yapmaz -belki de önünü erken aldım diye yapmaz bilmiyorum- ben oğlumu yaramaz sanıyordum ama sayenizde kuzu gibi olduğunu anladım :) teşekkür ederim konu sahibesi

bizdede öle bi komşu vardı bi keresinde çocuk koltuğun arkasına geçmiş pantolonunu çıkardı çişini yapıyodu annem çocuk napıyo deyince çocuğun çişinden nolcak dedi kadın hatırlayınca bile sinirleniyo insan süs eşyalarrının parçalanması çiçeklerin sökülmesi koltuğun boyanması daha neler neler

bi gün onların evine gitmiştik bi çocuk eliyle göstererek aa ne güzel bi eşya dedi çocukta öle haylaz felan değil çocuğun zarar vericeği felanda yoktu ev sahibesi bi bağırdı çocuk sakın dokunma kırılır felan ben bile sinir oldum

işte bu gibileri başkasının evini yaksada çocuklarına bi şey demez kendi evine gelince aa ona bakma aa o kırılır otur yerine...
çok gıcık yaa buraya yazdım rahatladım vallahi

Çocuk öğrenecek makineleri ama bi Zahmet kendi evinde alsın hevesini siz onlara gittiğinizde durum nasıl peki anne müdahale ediyo mu yoksa mutfağın ortasında bulaşık makinesi ile mi yaşıyorlar?

Terbiyesiz ebeveynlerin terbiyesiz çocukları...
Konuşunca da "büyük konuşma bıdı bıdı" diyolar bi de..
Aman hiç kızmayın çocuğunuza vursun,kırsın,döksün,küfretsin. Yeter ki özgüveni yıkılmasın.
Parkta,avm de kaçtır denk geliyorum bu terbiyesiz çocuklara.
Biri salıncağa binmek için kızımı çimdikliyor,diğeri kaydıraktan atmaya çalışıyor,öbürü koşa koşa elindeki topu alıp kaçırıyor,öteki avm de hayvan gibi itip ellerini yumruk yapıp vuracak neredeyse fark etmesem...
Neyse çaktırmadan çimdikliyorum. Sen anası olarak terbiyesini vermezsen,ben veririm. Zalimlikse zalimlik.
Arkadan eşşek gibi seyrediyosun. Gevrek gevrek gülüyosun çocuğunun gerzekçe hareketlerine.

Ayy okurken fenalık geldi. Ben sabredemem, siz de sabretmeyin. Çocuk yaramaz tamam kabul edbilirim ama annenin pişkinliğini asla kabul etmem. Babanızın kızı bile olsa çekmek zorunda değilsin. Tekrar gelirse kadının yüzüne söyleyin ciddi şekilde ikaz edin. Eğer konunun ciddiyetini anlamazsa sohbet bile etmem. Size iyi günler dilerim der kapıya yönelirim. Öyle komşu olmaz olsun. Böyle yüzsüzleri kırmaktan korkmayacaksın.

Artık kime sorsan çocuğu hiperaktif zaten. Özgüvenli yetişsin diye dur, hayır, yapma denmediği için böyle değişik çocuklar ortaya çıkıyor işte. Bir de bunların büyümüş hallerini gördüm annesini dövecek nerdeyse. Yine güya onun istemediği bir şeyi ben yapınca bana elini kaldırdı, yumruk yapmış vuracak paşazade. Tuttum kolundan bana bak çocuk değilsin sen kocaman oldun artık, elimden kaza çıkmadan kaybol gözümün önünden dedim kedi gibi kaçtı. Tabi vuracağımdan değil ama toplumda ne yapması gerektiğini ve özellikle ailesinden olmayan birinin her davranışını tolere etmeyeceğini bilsin diye yaptım. Okulda felan yapar biri bir temiz döver yoksa. Ee çocuk diye her şeye izin verirsen kendinde bu hakkı görür çocuk. Her şeyi yapması serbest diye algılıyorlar. Her anlamda eğitimini vermeyen ailelerle irtibatı koparmak en iyisi. Bu siniri yaşamaktansa açık açık çocuğun çok yaramaz katlanamıyorum, evlerde görüşmeyelim de gitsin.

O degil de edepsiz cocugu olanlar hemen "hiperaktif cocuk" diyor. Hiperaktivite, teshisi doktor tarafindan konulan bir hastaliktir. Sorsan cocuk psikolog yuzu gormemis bi taraflarindan teshis uyduruyorlar. Veremedikleri terbiyeye kilif buluyorlar.

Sizde iyi sabır varmış. Ben olsam yapistirirdim bir tane, hiç cekemem oylelerini.

Bizim eve öyle cocuklar gelecegi zaman ben odamin kapisini kilitliyorum, annemlerim odayi kapatıyorum alani daraliyor mecbur gozumuzun onunde kalıyorlar.

Bir daha geldiginde tanıştır beş kardeşle

Almayin evinize. Soka girdim. Canavar cocuk. Kafasi güzel anne.

Bence en iyisi döviyim

Haksizlik ediyorsunuz!
annesinw laf soyleyemeyip belki kirilir bekli kuser vs... diye gucunuz cocuga yetmesin.
burada uyaracaginiz tek kisi var anne!
ha anasini dovecem derseniz amenna cok uc olsada oda olur fakat 2 yasindaki gucsuz bir cocuga vurmayin

ohaaa evini darmadağın etmiş başına yıkmış velet..alma kabul etme evine..ayyy ben olacam senin yerinde..
bazı anneler böyledir..anne çocuğunun kendi evinde yaramazlık yapıp ortalığı dağıtmasına izin vermez ama bir arkadaşına veya komşuya gittiklerinde çocuğunun elalemin evini savaş alanına çevirmesine izin verir..içindeki savaşçı ruhun ortaya çıkması rahatlaması açısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…