Üfggg

Komsunu musait degilim diye geri cevir. Ya da direk soyle "çocuğuna sahip cik" diye. Kimse kimsenin cocugunu cekmek zorunda değil.

bunu dediğim gün kendimi çerçevelettirip duvara asıcam Diyebilenlere hayranım,ama ben yapamıyorum ..

Ya şöyle çocuklarına sahip olmayan annelere daha çok sinir oluyorum ben şahsen!

Bu mutfaktaki çöpü ocak hizasına çekiyor ocağın düğmeleriyle oynuyor yaa.
geçen annnesi bişi dedi şok oldum. Oğlu durmadan bulaşık makinasını çalıştırıyor her defasında ben yerimden kalkıp kapatıyorum makinayı. Annesi dediki fişini çekelim, nasıl çekecez makinanın arkasında kalıyor fiş dedim. Bana ne der dersiniz. Makinayı yerinden çıkaralım kenara çekelim mutfağın ortasına doğru fişinide çekelim rahat oynasın dedi! Sen ne diyosu yaaaa dedim işim yok bulaşık makinasını mutfağın ortasına çekecem hu oyuncakmıı yaaa dedim

ben hemen bilgisayarımın başına oturtuyorum çizgi flim açıyorum ya da oyun açıyorum gidene kadar sesleri çıkmıyor , bilgisayarımı kurban ediyorum resmen , silme tuşu bozuk şuan fareyle siliyorum napayım yeter ki oraya buraya saldırmasınlar misafir çocugu bişey de diyemiyorsun.

Açıyorum çzgi film izlemiyor. Sonra tv nin tuşuna basmaya başlıyor aşıp kapatıyor açıp kapatıyor açıp kapatıyor.

Bir daha çocukla geldi mi, kapıdayken yeni temizlik yaptım deyin, eve sokmayın. Meşgulüm arkasından toplayacak vaktim yok deyin. Darılsın daha iyi, bari ayağı kesilir. Bulaşık makinemi size götürelim daha rahat oynar deseydiniz.

koca makineyi çekecek .ıçı varmışta çocukla niye ilgilenmiyor Bazıları da evin veya eşyaların güzelliğini kıskanıp çocuğuna bir şey demiyor yalnız
Bu çocuğa karışmamakta moda oldu annemden bir tokat yemeden büyüdük ama gözünden anlardık ne demek istediğini ,kıpırdayamazdık bile yerimizden
Ne kadar genişler ya gavur parasıyla alınıyo sanki o eşyalar

Ay vallahi billahi fenalık bastı ölecem yaa

Açıyorum çzgi film izlemiyor. Sonra tv nin tuşuna basmaya başlıyor aşıp kapatıyor açıp kapatıyor açıp kapatıyor.
hım bu zamana kadar bilgisayara hayır diyen bir cins çocukla karşılaşmadım , bu çocuk başka bişey demek ki çok hiper aktif

Bizde çocuk olduk ve usluyduk yerimizden kıpırdmıyorduk yinede o halde bile annem çekiniyordu bi yere bizi götürmeye valla elimden bi kaza çıkacak vuracam

Carrie eve tsunami uğramış bacım :) anasına laf söyle o utanmıyorsa sende utanma o kucağına alıcak bebeğini peşinde gezicek sen değil!!!

Aynen. Annem hala anlatır. Bana hep 'ev eşyalarıyla oyun olmaz' dermiş. Ben misafirliğe gittiğimde evin kendi çocuğu bile bir şeyi ellese ona aynı lafı tekrarlarmışım. Bazen dayanamayıp elimi tablaya falan uzattığımda annem bir bakarmış, korkup sanki masanın kenarında tempo tutuyormuş gibi yaparmışım. Çocuğun kabahati yok. Anne göz kulak olacak.

bir de o yüz ifadesine bozulurlar aman ne değerli eşyan var ,aman çocuk işte durmuyor ki ...Gelme o zaman yaaa mecbur musun
Bayabağırdım ona ama hatta bi ara havaya kaldırdım napıyorsunnn senn napıyorsunn dedim sonra bıraktım kapının arkasına geçti ağladı annesi bişi demio bırak ağlasın yaaa ne alıştırıyosun onu dedim

Çocuk değil Terminatör mübarek. Açık açık söyle bence. Sen delireceğine anası alınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…