- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Komsunu musait degilim diye geri cevir. Ya da direk soyle "çocuğuna sahip cik" diye. Kimse kimsenin cocugunu cekmek zorunda değil.
Lütfen sakinleştirin beniiiiii lütfennnnnnn aşllahhhh aşkınaaa
Bu mutfaktaki çöpü ocak hizasına çekiyor ocağın düğmeleriyle oynuyor yaa.ıyyy ifrit oluyorum benim ex eltinin kızı da böyleydi ..Saniye yerinde durmaz gelir gelmez zahiyata başlardı ..Ya dışar ayakkabılarıyla içerde gezmek mi dersin ,on yıldır sakladığım hediyeyi kaşla göz arasında kırmak mı dersin ,tepsiye ayağını sokmak mı dersin ,elleriyle yemek yemek mi
Diyemiyorsun işte bir şey diyemiyorsun ,ben ki eşyalarım 20 yıl geçse bir şey olmaz ama sen nasıl insansın diyemiyorum salak mıyım neyim
Bi görsen beni surat patlıcanBen bi sakinleşeyim sana da yardım ederim =))
O ne ya içine terminatör kaçmış gibi, okurken fenalık bastı =))
Annesine patla bence
Ende diyemiyorum ama yüz ifademi görsennnbunu dediğim gün kendimi çerçevelettirip duvara asıcamDiyebilenlere hayranım,ama ben yapamıyorum ..
Açıyorum çzgi film izlemiyor. Sonra tv nin tuşuna basmaya başlıyor aşıp kapatıyor açıp kapatıyor açıp kapatıyor.ben hemen bilgisayarımın başına oturtuyorum çizgi flim açıyorum ya da oyun açıyorum gidene kadar sesleri çıkmıyor , bilgisayarımı kurban ediyorum resmen , silme tuşu bozuk şuan fareyle siliyorum napayım yeter ki oraya buraya saldırmasınlar misafir çocugu bişey de diyemiyorsun.
Bir daha çocukla geldi mi, kapıdayken yeni temizlik yaptım deyin, eve sokmayın. Meşgulüm arkasından toplayacak vaktim yok deyin. Darılsın daha iyi, bari ayağı kesilir. Bulaşık makinemi size götürelim daha rahat oynar deseydiniz.Yaaa sinir küpüyüm sinirlenmiyim diyorum elimde değil. Bıkım bazı annelerin çocuklarına sahip çıkmamasına. Bi tane komşum var öyle yaramaz nir çocuğu varki anlatamam. Tamam çocuk çok küçük, laftan anlamaz, 2 yaşlatında amaa hiçmi sahip çıkmazsın çocuğuna ya!
ne zaman gelseler bize ev alt üst oluyor. Bulaşık makinasını çalıştırıyor, çamaşır makinasının tuşlarına basıp çalıştırıyor. Bütün iç kapıların anahtarlarını toplamış ne yaptı bilmiyorum tek bi anahtar buldum çöp tenekesinde.. . Kitaplarımı, ders notlarımı yırttı, resimlerin çerçevelerini kırdı, bi prizi yerinden söktü etrafundaki boyaları soydu. Tv cihazının kapağını kırdı , orta sehpam sallanıyor vidaları gevşedi üstüne çıkıp zıplıyor her seferinde, mutfakta kapları tencereleri çıkarmış şeker kabını dökmüş.
ulan dayanmıyorum artık anneside bi dur demiyor yaa yemek yapyordum az önce geldi yine en sonunda dayanamadım kcağıma aldım bi elimde çocuk bi elimde tahta kaşık yemek yaptım annesi bize bakıyo
offffffffffffff offffgfffff
Bu mutfaktaki çöpü ocak hizasına çekiyor ocağın düğmeleriyle oynuyor yaa.
geçen annnesi bişi dedi şok oldum. Oğlu durmadan bulaşık makinasını çalıştırıyor her defasında ben yerimden kalkıp kapatıyorum makinayı. Annesi dediki fişini çekelim, nasıl çekecez makinanın arkasında kalıyor fiş dedim. Bana ne der dersiniz. Makinayı yerinden çıkaralım kenara çekelim mutfağın ortasına doğru fişinide çekelim rahat oynasın dedi! Sen ne diyosu yaaaa dedim işim yok bulaşık makinasını mutfağın ortasına çekecem hu oyuncakmıı yaaa dedim
Ay vallahi billahi fenalık bastı ölecem yaaBir daha çocukla geldi mi, kapıdayken yeni temizlik yaptım deyin, eve sokmayın. Meşgulüm arkasından toplayacak vaktim yok deyin. Darılsın daha iyi, bari ayağı kesilir. Bulaşık makinemi size götürelim daha rahat oynar deseydiniz.
hım bu zamana kadar bilgisayara hayır diyen bir cins çocukla karşılaşmadım , bu çocuk başka bişey demek ki çok hiper aktifAçıyorum çzgi film izlemiyor. Sonra tv nin tuşuna basmaya başlıyor aşıp kapatıyor açıp kapatıyor açıp kapatıyor.
Bizde çocuk olduk ve usluyduk yerimizden kıpırdmıyorduk yinede o halde bile annem çekiniyordu bi yere bizi götürmeye valla elimden bi kaza çıkacak vuracamkoca makineyi çekecek .ıçı varmışta çocukla niye ilgilenmiyorBazıları da evin veya eşyaların güzelliğini kıskanıp çocuğuna bir şey demiyor yalnız
Bu çocuğa karışmamakta moda oldu annemden bir tokat yemeden büyüdük ama gözünden anlardık ne demek istediğini ,kıpırdayamazdık bile yerimizden
Ne kadar genişler ya gavur parasıyla alınıyo sanki o eşyalar
Bilgisayardan anlamazki küçük daha 2 yaşlarında konuşamıyo bilehım bu zamana kadar bilgisayara hayır diyen bir cins çocukla karşılaşmadım , bu çocuk başka bişey demek ki çok hiper aktif
Ende diyemiyorum ama yüz ifademi görsennn
Aynen. Annem hala anlatır. Bana hep 'ev eşyalarıyla oyun olmaz' dermiş. Ben misafirliğe gittiğimde evin kendi çocuğu bile bir şeyi ellese ona aynı lafı tekrarlarmışım. Bazen dayanamayıp elimi tablaya falan uzattığımda annem bir bakarmış, korkup sanki masanın kenarında tempo tutuyormuş gibi yaparmışım. Çocuğun kabahati yok. Anne göz kulak olacak.koca makineyi çekecek .ıçı varmışta çocukla niye ilgilenmiyorBazıları da evin veya eşyaların güzelliğini kıskanıp çocuğuna bir şey demiyor yalnız
Bu çocuğa karışmamakta moda oldu annemden bir tokat yemeden büyüdük ama gözünden anlardık ne demek istediğini ,kıpırdayamazdık bile yerimizden
Ne kadar genişler ya gavur parasıyla alınıyo sanki o eşyalar
Bayabağırdım ona ama hatta bi ara havaya kaldırdım napıyorsunnn senn napıyorsunn dedim sonra bıraktım kapının arkasına geçti ağladı annesi bişi demio bırak ağlasın yaaa ne alıştırıyosun onu dedimbir de o yüz ifadesine bozulurlar aman ne değerli eşyan var ,aman çocuk işte durmuyor ki ...Gelme o zaman yaaa mecbur musun