• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak tefek eşyalar :)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar merhaba:) böyle şirin şirin cici ciicii eşyalar felan olur ya ufak tefek :) nebiliyim mandal olur mutfak eldiveni olur mutfak önlükleri oklava vs vs işte:) yani onlar her şeklde halledilir sonrada alırız acelesi yok dediğimiz şeyler :)

bunları satan bir site biliyormusunuz enazndan fiyat ve model edinmiş olurum:)

site olarak değilde english home mağazlarında bu tarz şeyler var Web siteside var ama kısıtlı ürün var sitesinde Mağazasına gitsen daha iyi olur
Hangi şehirdesin :44:

site olarak değilde english home mağazlarında bu tarz şeyler var Web siteside var ama kısıtlı ürün var sitesinde Mağazasına gitsen daha iyi olur
Hangi şehirdesin :44:

Ankaradaym cnm burda da varmıdır:) pek mağazaları bilmiyorum bilsemde gidicek zamanım çok olmuyor. genelde netten bakıp bişiler beğenip ona göre mağazalara gidiyorum:)

kızlar merhaba:) böyle şirin şirin cici ciicii eşyalar felan olur ya ufak tefek :) nebiliyim mandal olur mutfak eldiveni olur mutfak önlükleri oklava vs vs işte:) yani onlar her şeklde halledilir sonrada alırız acelesi yok dediğimiz şeyler :)

bunları satan bir site biliyormusunuz enazndan fiyat ve model edinmiş olurum:)

canım, ben çeyizimi peyderpey elden çıkartıcam, kutuları açıcam benim başlığımı takip edebilirsin öyle ıvır zıvır dolu bende : )

Back
X