Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Edip Oya da dahil herkese ce-ee yaptı. :)
Tam bir katil girişi
Edip bu bölümde dark side’a geçiş yaptı. Bana çok silik bir tip gibi geliyordu ama katil kumaşı varmış adamda görmüş olduk.

Edip Serhan’dan daha karizmatik diyenler el kaldırsın? (Ben)

Edip bu bölümde dark side’a geçiş yaptı. Bana çok silik bir tip gibi geliyordu ama katil kumaşı varmış adamda görmüş olduk.

Edip Serhan’dan daha karizmatik diyenler el kaldırsın? (Ben)
Edip ezik ezik durmasa çok karizmatik olur.
Adamın ses tonu yeter.
Sabahtan akşama kadar şiir okusun dinlerim.
Ama lütfeeeeğğğnnn ezik ezik durmasın.
Doğrucu davut olduğu sürece hiç bir işe yaramaz.

Ama o parti gecti nasil o partide biri olmus olabilir ki? Bana da ayni parti gibi geldi ama anlamadim orayi

Ama o parti gecti nasil o partide biri olmus olabilir ki? Bana da ayni parti gibi geldi ama anlamadim orayi
Benim de kafam orda kaldı. Bu nedenle çok merak ediyorum olayların sırasını.
Ilk bölüm 24 ekindeydi. Zaten o günün adını veriyorlar.
Parti günü ve cinayet günü bahçe aynı, eşyalar aynı, konuklar aynı, hatta kıyafetleri bile aynı.
Mesela youtube da yüzleşme ve partide şoke eden olay diye kısımlar vermisler. Cinayet günü havuz basinda konuşan 2 kadın var. Biri kirmizi elbiseli. Hirka meselesi oldugunda kızlar yukarı gitmeden merve camdan bakıyor havuz başına. O kadinlar ayni kiyafetle havuzbasinda. Sonra kızlar geliyor bir turlu hirka mevzusunu cozuyorlar.
Zannetmiyorum böyle bi hata yapılsın.
Anlayan varsa bana da anlatsın

Evet orasi cidden muallak cok, bende onu dusun dusun bulamadim:) bi de sey sacma,olayi anlatanlar bu kadar detayi nerden biliyor allasen:) basbasayken kendi aralarinda konustuklarini bile anlatiyorlar:)

Bu Arzu'nun sabahlari kahvalti hazirlama olayini cok abartiyorlar. Sabah sabah sac, makyaj, kiyafetler... Ustune kahvalti, corekler falan.... Hihim cok gercekci
vallahı doğru diyorsun ben her sabah 6' da kalkıyorum . Beş dakika fazla nasıl uyurum hesabı yapıyorum. Arzu hanımın kahvaltısında bir kuş sütü eksik. Hadi çocukların okula gidiyor anlıyorum en fazla ekmek arası bir şeyler hazırlarsın sonra Çabucak evden çıkarsın . Birde ben evden çıkınca hava kapkaranlık, saat 8 gibi aydınlanıyor hava, ama dizide maşallah ,herkes evden işe gitmek için çıkıyor her yer güllük gülistanlık... Senaristlerin bu tür ayrıntılara dikkat etmesi gerekir...

Arzu da superwoman a bağladı. Super bir ev hanımı, zeki başarılı iş kadını, iyi bir anne halbuse ilk bölümlerde lanse edilen Arzu cok farklıydı. Iki arzu arasindaki yüz milyon farkı bulun.
yıllarca çalışmayan bir kadının, iş yerinde adaptasyon problemi yaşamaması bana da çok saçma geldi...

Son bölüm bende yavan bir tat bıraktı taki Edip gelene kadar
Edip herkeste bir şok etkisi yarattı
Evet Arzu nun kahvaltı faslı çok saçma
Birde hiç çalışmamış bir kadın 2 günde müthiş ilerledi
Ama izliyoruz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…