Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kiz ben daha bu bölümün tadını alacak zevkle yaşicam bu bölümü kolay kolay üzerinden atamam bir hafta etkisinde kalacaz kolay mi kız merve'nin kapıdaki yüzü pelinin hayal sevgili deyip kursağında kalması taylandın kendini bişi zannedip oyayı edipe kaptırmasını sindirmek kolay mi? Kiz biz böyle sahneyi ne zaman kac kez gorebiliriz.Ve böyle bitirecekler Çatlarım ki ben
Oya'nın evinde eşli akşam yemeği yedikleri bölüm şu ana kadarki en efsane bölümdü. Yine bir akşam yemeği, yine efsane olaylar ama haftaya
Kizlar itiraf edelim bu bölüm şahane
Her sahnesi bir birinden güzel resmen kopamadim televizyondan
Valla bende bol bol Turşu var Keşke elim uzun olsada size versem hemde çoook güzel yaparim.Benim de lahana turşusu
Canım Turşu Suyu çekti yav...
Babaanne içgüdülerim Edip kesin ölecek diyo
İçimden başka bi ses ise Edip bu sefer dersini iyi çalıştı ama sonunda kendini tanıyamayacak kadar değişmiş olacak, maktule değil katile bakıyosun cicim diyo.
Hayır etmedi..Ve edip geldi.
Oya davet etmis miydi kizlar ben oralari kacirdim.
Ve edip geldi.
Oya davet etmis miydi kizlar ben oralari kacirdim.
Nasıl farklılıklar var söyleyebilir mısınız lütfen? ben farkedemedim.O sahne ve parti ile düştüğünü gösterilen sahnede farklılıklar var henüz cinayetin olduğu sahne( ya da intihar) o parti farklı