Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ve böyle bitirecekler :olamaz: Çatlarım ki ben:KK53:

Oya'nın evinde eşli akşam yemeği yedikleri bölüm şu ana kadarki en efsane bölümdü. Yine bir akşam yemeği, yine efsane olaylar ama haftaya :KK51:
Dur kiz ben daha bu bölümün tadını alacak zevkle yaşicam bu bölümü kolay kolay üzerinden atamam bir hafta etkisinde kalacaz kolay mi kız merve'nin kapıdaki yüzü pelinin hayal sevgili deyip kursağında kalması taylandın kendini bişi zannedip oyayı edipe kaptırmasını sindirmek kolay mi? Kiz biz böyle sahneyi ne zaman kac kez gorebiliriz.

Her bölüme damga vuran bir de şarkı koyarlardı. Bu bölüm şarkı da yoktu. Nerede lost on youuuu nerede göz gözü görmüyor hep puusss

Ve edip geldi.

Oya davet etmis miydi kizlar ben oralari kacirdim.

Babaanne içgüdülerim Edip kesin ölecek diyo :oops:
İçimden başka bi ses ise Edip bu sefer dersini iyi çalıştı ama sonunda kendini tanıyamayacak kadar değişmiş olacak, maktule değil katile bakıyosun cicim diyo. :KK53:

Katil diyorum.
Dizinin 3. bölümünün ortasından beri. Ve ihtimal gittikçe artıyor. :KK53:

Mervenin yaptıkları karşılıksız kalmasi da biraz sıkıcı geliyordu. Karşılıklı olunca daha güzel sanki hep kötüler kazaniyormuş gibi iyiler de hep susan sabreden. Bu yüzden onlarin da sinsiligini fark edip ona Gore hazirlanmasi heycanlandirdi.

O sahne ve parti ile düştüğünü gösterilen sahnede farklılıklar var henüz cinayetin olduğu sahne( ya da intihar) o parti farklı
Nasıl farklılıklar var söyleyebilir mısınız lütfen? ben farkedemedim.
Ilk başta ben de öyle anlamıştım. Sonra netten küçük kesitlerini izleyince inceledim ki aynı parti. Hatta tüm detaylarına bakınca hepsi aynı gibi geldi

Peki kızlar sizce Burcu, emlakciyla konuşurken neden Aksaklarin evinin satılacaği imasini yaptı? Merveler yavaş yavaş fakirlesecek orası kesin ama bunu Burcu biliyormuş gibi bor sahne neden yaptılar acaba?

X