Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ayy ben 11 de kapadm tvyi geldm yarn erken kalkicam diye ama aklimda dizide kaldi sonunda noluyor

Bu muydu skandal planları
Burcu Merveyi yukarıya çağırdı, pelo kameraya çekti, edip geldi bende kaldı dedi, eee eee? Sanki skandal. Milyon tane açıklama bulur nolmuş ki edipte kaldıysa. Yıllarca konuşulacak skandal bu mu yani

Pencereden düşen kişi siyahlı biri gibi. Partide burcu, arzu ve raşel siyah giymiş.

Bi de Merve koluna fular dolarken "şimdi çıkacak ortaya o kadın kimmiş bakalım" dedi. Eee nasıl olacak?
Hiç beğenmedim ben yaa hayal ettiğim gibi değil cinayet mahalli

Rasel dus er bence iyi de diziye bakmıyorum burdaki mesajları okuyorum eğer cinayet gunuyse dizi final mi yapacak

Ya kaldı ki asıl planları Merve'nin Serhan'ı uyuttuğunu falan söyletmekti herhalde, o olay da o geceydi, ki bundan kime ne
Sanki ne büyük olay
Sanırım bu cinayet günü değil anlayamadım

Buyur canım bekleriz bende kadını izliyorum hatta faniyim çok güzel dizi ufak tefek cinayetlerde burdaki mesajları okuyorum çok sıkıcı utc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…