Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Değişik bir bölümdü.. Sevdim mi sevmedim mi anlayamadım... Ee ne anlattı yani oldum ama.bir dahaki haftayı da hala merak ediyorum.. Enteresan

Acaba kadın dizisinde neler yaşandı, yeni bölüm bu akşamdı ,tekrarını izleyeyim bari,şirin eve dönmüşmü çok meraktayım dönmesinde bahar rahat etsin biraz

Gerçek hayatta Pelin'in aldığı tüm odaları açan pass card yetkili dışında birinin eline geçse o otele ve sorumlulurına her türlü dava ve yaptırım uygulanır saçmalığında daniskası olmuş..
Şimdi bunu gerçek sanıp da otele giden misafirin aklında binbir tilki dolanıyordur

yayılmayan, büyümeyen, boğan, ve ne hikmetse değişik yayılımlara sahip bir yangın asla unutmayacağım...
UTC'ye yakışmadı

Bende bu bölümü diyerine göre beyendim izlemeye devam edicem,bunun dışında,fazilet hanım ve kızları,bizim hikaye,kadın izlediğim diziler.

Kadın daha heyecanliydi. Bu bölüm de de pelo ve ekurisinin sarhosluk sacmaliklarini izledik çok sıkıcıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…