Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen son 2 bölümdür sonunu beklemeden kapatıyorum ve izlediğim kadarıyla da çok sıkılıyorum yaakeyifle izlediğimiz bir dizi vardı onunda içine ettiler
madem sonradan böyle sıkıcaktınız yada konu bulamayacaktınız baştan niye çok hızlı ve heyecanlı ilerlediniz ki . 2 bölümdür hayal kırıklığı
instagram sayfasındaki yorumları okumuyor mu bu senaristler filan görmüyolar mı herkes isyanda .
taylan ve oğlunun sahneleri , kızların sarhoş halleri, adama sataşmaları, arzunun çocuk gibi mehmete konuşmaları vs resmen saati doldurmak için çekilmiş. ilk defa sonunu beklemeden kapattım
Oya - Serhan iyice iticileşti ama Edip-Merve yakınlaşması ultra saçma zaten
böyle giderseler final yakındır
Üstelik babasının aklını karıştırmaya çalışan Nilay bu? "Baba enver abi bizdee"bana göre en saçma sahne nilay'ın burcuyla ben alıştım ama düzenim bir daha bozulursa bu kadar kolay alışamam minvalindeki konuşmasıydı
tam da turanj kafa arzuya dönme planları yaparken hem de
aman ne tesadüf ne tesadüfffff
güya mehmet arzu aşkına engel olarak çıkacak nihal karşımıza
daha neler yaaaa
ne olursa olsun annemin babamın tekrar biraraya gelmesini tabii ki daha çok isterim hey allahımm
yaaaa evetÜstelik babasının aklını karıştırmaya çalışan Nilay bu? "Baba enver abi bizdee"