Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Çok anlamsız bir bölümdü sanki bir bütünlük yoktu pelin geçen bölüm yoktu ama bu bölümde de çok saçma bir yerden girdi diziye 2 bölümdür sıkmaya başladı sanki :işsiz:

Gecen hafta yangin ve cocuklarla aile saadeti..
Bu hafta sarhoş cicişler ve gereksiz uzayan sahneler (taylan'in carsida yurumesi, sozde sevimli sarhos 3lunun komiklikleri(!), mehmet'in arzu'yi yataga yatirmasi, pelin'in odalari uzun uzun gezmesi vs), yazarken içim şişti..
Taylan komik bulundu ve tutuldu ya, adamin sirtindan gidiyor koca bolum :KK53: Karaktersiz bi sey iken biraz olsun adam oldu ama taytaycik..
Bi entrika, bi heyecan olsun diye diye bekler olduk ya.. Oya ve Serhan itici iki insana dönüştü gunah gecesi sonrasi..
Edip neden merve'ye yaklasiyor onca kotulugun ustune? Tadi kacti iyice..

ediple mervenin yakınlaşması çok saçma, son 2 bölümdür dizi inanılmaz baydı daha da izlemem ... belkı final sahnesini izlerim katil ve maktulün kim olduğunu öğrenmek için o kadar ... belkı dizi o zamana kadar bile dayanmaz böyle giderlerse kan kaybedecekler...

keyifle izlediğimiz bir dizi vardı onunda içine ettiler :stop:

madem sonradan böyle sıkıcaktınız yada konu bulamayacaktınız baştan niye çok hızlı ve heyecanlı ilerlediniz ki . 2 bölümdür hayal kırıklığı :duduk:

instagram sayfasındaki yorumları okumuyor mu bu senaristler filan görmüyolar mı herkes isyanda .

taylan ve oğlunun sahneleri , kızların sarhoş halleri, adama sataşmaları, arzunun çocuk gibi mehmete konuşmaları vs resmen saati doldurmak için çekilmiş. ilk defa sonunu beklemeden kapattım

Oya - Serhan iyice iticileşti ama Edip-Merve yakınlaşması ultra saçma zaten :kusmuk:

böyle giderseler final yakındır :işsiz:

keyifle izlediğimiz bir dizi vardı onunda içine ettiler :stop:

madem sonradan böyle sıkıcaktınız yada konu bulamayacaktınız baştan niye çok hızlı ve heyecanlı ilerlediniz ki . 2 bölümdür hayal kırıklığı :duduk:

instagram sayfasındaki yorumları okumuyor mu bu senaristler filan görmüyolar mı herkes isyanda .

taylan ve oğlunun sahneleri , kızların sarhoş halleri, adama sataşmaları, arzunun çocuk gibi mehmete konuşmaları vs resmen saati doldurmak için çekilmiş. ilk defa sonunu beklemeden kapattım

Oya - Serhan iyice iticileşti ama Edip-Merve yakınlaşması ultra saçma zaten :kusmuk:

böyle giderseler final yakındır :işsiz:
aynen son 2 bölümdür sonunu beklemeden kapatıyorum ve izlediğim kadarıyla da çok sıkılıyorum yaa

Geçen haftaki bölüme göre nispeten daha iyi bir bölümdü. Ancak önceki bölümler kadar iyi değildi. Yani bir haftadır beklediğimin tam karşılığını alamadım :KK12:. İlk bölümlerin kalitesi bambaşkaydı bence.

karakterlerin hepsi bana itici gelmeye başladı. hele ki arzunun çocuk gibi konuşmaları, sarhoş rolü bu kadar mı kötü yapılır. hepsi birbirinden kötüydü. barda adama sarmaları ne gereksiz bir sahneydi, neyin kamu supotunu verdiler sarhoş sarhoş. anladık taytay güzel baba rolü yapıyor ama fazlası sıkıyor.

o değil de bildirim gelmedi :) neden ki?

bildirimsizde izledim ama :)

2 bölüm önce boşanmak isteyen taylanın 14 şubat planı çok saçma ve inandırıcılıktan uzaktı..
Aynı şekilde 2 bölüm öncesine kadar tomris hanımın konuşmaya tenezzül etmediği mervenin evine gitmesi ve sofrada defalarca konuşmalarını bölmesine ses etmemesi en sonunda mervenin sizin renginiz mi attı demesine itirazsız tamam bende kalkayım bari hemen demesi de aynı şekilde saçma ve karakterin doğasına tersti bence tomris hanım oyayı tekrar paylayıp, serhanın sözünü bitirmesini sağlardı
hele hele otele sarmaşıkta ki lüks klas bir otelin resepsiyonundan o kartları alıp oda oda gezmek :KK64:
sizle aynı fikirdeyim bende bu gece sonunu beklemeden yattım ilk defa

Bende son yarim saat yok resmen normalde bitis muzigine kadar izlerdim vay be dedirtirdi senaryo ama dun sikildim bile izlerken

hayır o değil beli bebeği de birbirine aşık ettiler . berkle mila ne alaka
onlar daha çocukkkk...
oyanın erkeksi halleri
yok şişeyi kağıda sarıp içmeler
elin adamlarına dayılanmaları
pelinin otele ve ızgaralı dolaba zahmetsizce girmesi hepsi hepsi.. her sahnesi mi saçmalık olur yaa.

ayrıca serhan ve oya birlikteliğinden de nefret ediyorum . adam bi boşansaydı hele kuduruk karı :KK67:

bana göre en saçma sahne nilay'ın burcuyla ben alıştım ama düzenim bir daha bozulursa bu kadar kolay alışamam minvalindeki konuşmasıydı
tam da turanj kafa arzuya dönme planları yaparken hem de
aman ne tesadüf ne tesadüfffff :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
güya mehmet arzu aşkına engel olarak çıkacak nihal karşımıza
daha neler yaaaa
ne olursa olsun annemin babamın tekrar biraraya gelmesini tabii ki daha çok isterim hey allahımm :skandal:

bana göre en saçma sahne nilay'ın burcuyla ben alıştım ama düzenim bir daha bozulursa bu kadar kolay alışamam minvalindeki konuşmasıydı
tam da turanj kafa arzuya dönme planları yaparken hem de
aman ne tesadüf ne tesadüfffff :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
güya mehmet arzu aşkına engel olarak çıkacak nihal karşımıza
daha neler yaaaa
ne olursa olsun annemin babamın tekrar biraraya gelmesini tabii ki daha çok isterim hey allahımm :skandal:
Üstelik babasının aklını karıştırmaya çalışan Nilay bu? "Baba enver abi bizdee" :işsiz:

Üstelik babasının aklını karıştırmaya çalışan Nilay bu? "Baba enver abi bizdee" :işsiz:
yaaaa evet :KK11:
hani o sahne olmasaydı da turanj mehmet sevgililer gününü onlarla geçirmek istediğinde nilayın verdiği tepki zaten yeterliydi ki bence o bile gerçeklik payı olan bişe değil
artı bir de şu sahne ki bu kadar "klas" kadınların kağıda sarılı "tek" bir şişeden içki içmesi bu kadar itici bir sahne olamazdı yaaaa
cidden çok kötü bir bölümdü
acilen toparlanmaları gerekiyor yoksa ciddi seyirci kaybı yaşarlar :KK55:

oyaya erkeksi tavırlar hiç yakışmıyor, arzuya da çocuk gibi konuşmalar. pelo zaten şımarık.
golf oynayan tomris hanım merveyi nasıl durdurmuştu, sırası değil merve.
merve tomris hanımın yanına salavatla yaklaşırken biranda sürekli sözünü kesen üstüne bu kadar dominant bir karakteri renginiz mi soldu diye paniklettiren bir kadın oluverdi.
iki bölüm önceki tanıtılan tomris hanım nerde, son bölümdeki nerde.
dizi çok güzel başladı, şimdi mantık hatalarını yadırgıyoruz.

X