Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Dizi tam bir hayal kırıklığı oldu. Türk televizyon dizilerinin en iyisi demiştim kendi kendime ama yazıklar olsun, reklam için para için harcamışlar senaryoyu. Umarım okunuyordur bu yorumlar senaristler tarafından.

Iyilik melegi oya cok cok sacma bolumdu boyle giderse yine ayni yere donecegiz yasak ask hikayesi oya nutuk atip duruyordu gitti adamla birlikte oldu hala evli iken:işsiz::kusmuk:

Film kadar uzun bölümler çekilirse senaristler de muhteşem değillerse bir noktada tıkanır ve ortaya böyle saçma sapan bölümler çıkıverir... Hele bir de sakiz gibi uzatilirsa :işsiz:

Gözünü sevdiğiminin kore dizileri çoğu ne güzel ortalama 20 bölümde bitiveriyor. Uzuuun bir film izlemissin tadi birakiyor. Konu, gizemler, sırlar çözülüveriyor ve hooop final. Gerçi onlar da final bölümünü çekmeyi pek beceremiyorlar ya :KK43:

Onlar kirk yilda bir.. bu masallah her hafta dizinin her yeni bolumunde bildirim.. siz rahatsiz olmazsiniz ben oluyorum... istegim yanlis mi haksizlik mi kurallara mi aykiri nedir yani
vallahi bizde her hafta siz ve sizin gibilerin bildirim gelmesin yaa tribinden çok sıkıldık ... Sitenin yöneticileri isim isim gönderemiyor , hem gönderse bile nereden bilecekler binlerce üye var hangisi izliyor bide onunla mı uğraşacaklar... Lütfen burada insanlar dizi hakkında analiz yaparken ara girip konuyu dağıtmayın

bu bölüm tam bir hayal kırıklığıydı. 1 hafta boşuna beklemişiz :sopa::sopa:

pelin neden hiç gösterilmedi anlamadım sanırsın kalp ameliyatı oldu bir mide yıkamaya o kadar hastanede yatılır mı :silah:

şu edip ne ayak ya çok itici geliyor artık . o nasıl bir ağlamaydı oranj mahmet ııyy ne yüzsüz bir adam :110:

merve de anca süslen püslen biber doğra çizkek yap başka bişey yok . (zenginlik bu mu yani giyin kuşan yemek yap bir telefonla avukat,emlakçı, pilatesçi vs ayağına gelsin)

Oya jinekolog olmasına rağmen her olayın içinde mübarek. her yerde ben hekim oya toksöz ,ben hekim oya toksöz yeter laa :eek:

serhan - oya ilişkisi saçma bir hal almaya ikisi de çok itici olmaya başladı .
yangınla ilgili mantık hatalarına hiç girmiyorum herkes yazmış zaten felaketti :duduk:

bu bölümdeki kamu spotu ' yangın çıktığında itfaiyeyi boşuna çağırmayın' dı herhalde itfaiye ne yaptı anlayamadık.

avukat hoşuma gidiyor hareketleri sözleri :KK48:

izleyiciyi yine aptal yerine koyan sıkıcı bir bölümdü inşallah haftaya düzeltirler durumu :KK14:

finaldeki avukat sahnesinin dışında dizi bu akşam sıktı. saçma sapan bir yangınla dizinin bütününü bitirdiler. bakalım yangın neye bağlanacak ki bu kadar uzun ve üzerine de ağır çekimle izledik.
şimdilik oyanın çocuk ve aile kurmak isteğini tetikledi ama bununla kalmaz. o yangının birşeye bağlanması lazım.

izlerken işkence çektim diyebilirim Avukat sahnesi hariç
yalnız yangında en gerçekçi oynayan taylandı :eek:

Sende yoneticilerin avukatisin galiba...
vallahi bizde her hafta siz ve sizin gibilerin bildirim gelmesin yaa tribinden çok sıkıldık ... Sitenin yöneticileri isim isim gönderemiyor , hem gönderse bile nereden bilecekler binlerce üye var hangisi izliyor bide onunla mı uğraşacaklar... Lütfen burada insanlar dizi hakkında analiz yaparken ara girip konuyu dağıtmayın

Dizi biraz daha saçma sapan hal alırsa sadece ladyamore ladyamore un özetlerini okumaya başlayacağım.

Tabii o da diziyi terk etmezse.

Dizi başladı başlayalı ilk defa bi bölümü gününde izlemedim ama şöyle bi yorumlara baktım da pek de bi şey kaçırmamışım anladıgım kadarıyla :KK48::KK48:

Yine de akşam bi izleyeyim bakiim neler olmuş :KK64: Yokuspokus Yokuspokus çok mu kötüydü ya, tüm bölüm yerine youtube dan parça parça mı izleseem acaba ?

Hafta ortasında akşam kutlama mı yapılır hem bugün benim dizi günüm diye söylendigim arkadaslara da buradan selam olsun, tamam siz haklıymıssınız :KK53:

Dizi başladı başlayalı ilk defa bi bölümü gününde izlemedim ama şöyle bi yorumlara baktım da pek de bi şey kaçırmamışım anladıgım kadarıyla :KK48::KK48:

Yine de akşam bi izleyeyim bakiim neler olmuş :KK64: Yokuspokus Yokuspokus çok mu kötüydü ya, tüm bölüm yerine youtube dan parça parça mı izleseem acaba ?

Hafta ortasında akşam kutlama mı yapılır hem bugün benim dizi günüm diye söylendigim arkadaslara da buradan selam olsun, tamam siz haklıymıssınız :KK53:

Kötüydü Lady. Dayanamadım kapattım kalktım yani, sıkıntı bastı.
Bir yangın konusu ancak bu kadar aptal işlenebilirdi.

Hicc izleyip zaman harcama berbatti
Sali gunu yeni bölümü izlesen yeter

3 saat suruyorsa 1 saatten fazlasi okuldaki yangini gosterdi galiba.. Sonrasi çocuklarıyla yaşanan saadet dolu dakikalar..
Genelde aşırı beğenilen bölümün ertesi boyle oluyor, sıkıcı, durağan ve bakismalarla biten bi bölüm..

Ya bu bölüm öyle bir hayal kırıklığı oldu ki benim için bimere cimere falan şikayet edesim var senaristi

ya konumuzla alakasız biliyorum ama icra hakkında bilgisi olan var mı önemlı lutfen bilgisi olan yazsın 700 tl için gelir mi ki :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Dünkü bölümde sadece yangın izledik, ha bide serhanla oyanın, kurtarma çalışmalarını, izledik, hiç bir macera ,heyecan,yerimizden fırlama,gibi şeyler yaşamadık,bi sinsilik,hayin pilanlar falan olmadı bu bölümde,he bide dökülen limonlari izledik:KK70:

X