Bak geçen bölümü de tam izlememişim demek.Ee Merve de Edip le,geçen bölümde de Pelin le genc adamın adı neydi hatırlamıyorum onun konusu vardı. Arzu o isyerindekiyle,Serhan Oya'yla,Mehmet o kizla(şuan ismi gelmedi aklima aksilikEdipmiş Edip .geçen hafta gösterdi.edip buna yüz vermeyince iftira atmış .
bence deNeyse ki avukat finali kurtardı
Evet geçen bölümde belli oldu.:)Ewet gecen hafta edipe aşik ettiler merveyi lise zamaninda
Güzel mi tadı,Çarşamba günleri Bim'de çiz kek kalmıyor şu dizi yüzünden :))))
Kimin eli nerde belli değil :)))) Merve'nin abisini sorguluyordu polis, o söyledi.merve lisede hocaya yanıktı ama hoca yüz vermedi diye.Bak geçen bölümü de tam izlememişim demek.Ee Merve de Edip le,geçen bölümde de Pelin le genc adamın adı neydi hatırlamıyorum onun konusu vardı. Arzu o isyerindekiyle,Serhan Oya'yla,Mehmet o kizla(şuan ismi gelmedi aklima aksilik)..Muhabbetleri bol olsun..
Ben ben, bayılırım cheesecakee. Evde dursam yapacağım da.şu cheesecake tarifini bilen var mi ya
Bulursan al valla a101 deki de bimdeki de pek güzel.her çarşamba yollara düşüyorum resmenGüzel mi tadı,
Regl krizinden tatlı isteğim coşmuş durumda, yarın alim bari güzelse
Ömrümde cheese cake yemişliğim yoktur
Ne yalan söyleyim ciz kekle tiramisuyu hic sevmiyorum bi yakınım yapmıştı yiyememistimBen ben, bayılırım cheesecakee. Evde dursam yapacağım da.
Aman ne uğraşacan bacım,hazır yapılmışıni al geçşu cheesecake tarifini bilen var mi ya
Ben bimden tiremusu vede tiriliçe almıştım harikaydı tavsiye ederim.bidakine mervenin kekinden alırım artıkBulursan al valla a101 deki de bimdeki de pek güzel.her çarşamba yollara düşüyorum resmen
Tiramisu evet ben de çok alıyorum,enfes oluyor bimdekiBen bimden tiremusu vede tiriliçe almıştım harikaydı tavsiye ederim.bidakine mervenin kekinden alırım artık
Sahtesi iğrenç oluyor orginalide pahalı ve klas cafelerde oluyor herkes hakkını veremiyor bu pastalarınNe yalan söyleyim ciz kekle tiramisuyu hic sevmiyorum bi yakınım yapmıştı yiyememistim
Damak tadıyla alakalı herhalde. Ben ikisini de çok severim, ama her yerde de yiyemem. Hatta sadece kendi yaptığımı yerim diyebilirim.Ne yalan söyleyim ciz kekle tiramisuyu hic sevmiyorum bi yakınım yapmıştı yiyememistim
Kesinlikle katılıyorum. Yılda bir yiyeyim ama iyi yerden olsun ki zevkine varayım.Sahtesi iğrenç oluyor orginalide pahalı ve klas cafelerde oluyor herkes hakkını veremiyor bu pastaların