- 12 Eylül 2017
- 563
- 537
O zaman öldurulen merveMila'nın annesi olacak,gidişat bu yönde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman öldurulen merveMila'nın annesi olacak,gidişat bu yönde :)
Aynen bi kostüm şart :) oylamaya açsın bunu kk yönetimioya pelerinli olsun artikk
Ben öyle anladim.Ama Merve de lise zamanında birinden hoşlanıyormuş ta Edip mi o kişi anlamadım.Edip merveyemi yuruyo
Bugün dizi baslarken o sahneyi tekrar izleyince siyah takımlı bi erkek gibi geldi bana ölen.O zaman öldurulen merve
Edipmiş Edip .geçen hafta gösterdi.edip buna yüz vermeyince iftira atmış .Ben öyle anladim.Ama Merve de lise zamanında birinden hoşlanıyormuş ta Edip mi o kişi anlamadım.
Vay be meslektaşıma bak önce deli sandiydim gerçi
esim de falci galiba diyoAynen, ben de deli sandım. Eşim avukat galiba deyince, bu avukatsa ben barodan kaydımı sildiririm dedim
Roka yeme sahnesi çok fenaydı
Mervede koca dötuyle takim elbise giyiniyoBugün dizi baslarken o sahneyi tekrar izleyince siyah takımlı bi erkek gibi geldi bana ölen.
Hahahaaaa :))) çok yaklaşmış :)))esim de falci galiba diyo
esim de falci galiba diyo
Kendi partisinde siyah takım giymemiştir.kokoş azcik.Mervede koca dötuyle takim elbise giyiniyo
Ewet gecen hafta edipe aşik ettiler merveyi lise zamanindaBen öyle anladim.Ama Merve de lise zamanında birinden hoşlanıyormuş ta Edip mi o kişi anlamadım.
Çarşamba günleri Bim'de çiz kek kalmıyor şu dizi yüzünden :))))Yine çiz kek