How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bence bu bölümde o kadar sacmaladilar ki daldım öyle boş boş bakarken farkettim kendimi.Büyük yangın var ve itfaiye bile öyle bekliyor.Hadi içeri giremiyor bi su tut bari.İtfaiyenin yapamadığını Serhan yaptı ve o kalabalıkta Serhan'i giderken tek farkeder Oya oldu o da gitti.Sürekli takip ettiğim bi dizi ama Serhan'la Oya ne zaman bu kadar yakınlaşmaya başladılar orayı kaçırmışım.:KK64:

Bence bu bölümde o kadar sacmaladilar ki daldım öyle boş boş bakarken farkettim kendimi.Büyük yangın var ve itfaiye bile öyle bekliyor.Hadi içeri giremiyor bi su tut bari.İtfaiyenin yapamadığını Serhan yaptı ve o kalabalıkta Serhan'i giderken tek farkeder Oya oldu o da gitti.Sürekli takip ettiğim bi dizi ama Serhan'la Oya ne zaman bu kadar yakınlaşmaya başladılar orayı kaçırmışım.:KK64:
Geçen haftadan yere düşüp ziyan zebil olan limonlardan hemen sonra bölümün basinda fanfinifinfon oldu. :)))))

Back