Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bence bu bölümde o kadar sacmaladilar ki daldım öyle boş boş bakarken farkettim kendimi.Büyük yangın var ve itfaiye bile öyle bekliyor.Hadi içeri giremiyor bi su tut bari.İtfaiyenin yapamadığını Serhan yaptı ve o kalabalıkta Serhan'i giderken tek farkeder Oya oldu o da gitti.Sürekli takip ettiğim bi dizi ama Serhan'la Oya ne zaman bu kadar yakınlaşmaya başladılar orayı kaçırmışım.:KK64:

Aynen Merve deseniz bir damla göz yaşı dökmedi.Kızın içerde biraz ağla yani..:cry:

Bence bu bölümde o kadar sacmaladilar ki daldım öyle boş boş bakarken farkettim kendimi.Büyük yangın var ve itfaiye bile öyle bekliyor.Hadi içeri giremiyor bi su tut bari.İtfaiyenin yapamadığını Serhan yaptı ve o kalabalıkta Serhan'i giderken tek farkeder Oya oldu o da gitti.Sürekli takip ettiğim bi dizi ama Serhan'la Oya ne zaman bu kadar yakınlaşmaya başladılar orayı kaçırmışım.:KK64:
Geçen haftadan yere düşüp ziyan zebil olan limonlardan hemen sonra bölümün basinda fanfinifinfon oldu. :)))))

Başının okşanmasından hoşlanmayan tek ben mi varım acaba :KK70:
Hiç şefkat gösterisi gibi gelmiyor bana

Oya serhanla takılmaya başlayalı baya guzellesti. Aşk kadını güzelleştirir adamı okuzlestirir :)))

X