Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
O zaman klişenin dibine vurur Bin tane dizide anne baba tam bosanacakken cocuk ya hasta olur ya bilmem ne olur ve her sey eskiye döner
Gercek hayatta yok boyle bir sey
Ayrica dizi o kadar sıkıcı ki bu aksam ben kumandayi yangin sahnesi basladiginda esime verdim izlemiyorum suan

Aynen. Bu bölüm baydı beni de.
Fox'ta Kadın diye bir dizi var ona döndüm az önce.

Kusura bakmayın kızlar, bu reklamla birlikte zapladım artık, anca bu kadar dayanabildim bu bölüme.
Tebrikler utc senaristleri, pek çok hatanıza rağmen inatla izleyen bir izleyicinizi bıktırmayı başardınız :işsiz:

Biraz müzik dinleyip, sonra Black Mirror izliyim bari. Sıkıntı bastı.
4.sezon yaramaz yaa..yine de iyi seyirler

bir de yol kapanmisken ikinci ambulans nasil geldi acep
bu Toksöz de birinin soyadi heralde ikidebir soyletiyolar oyaya. zira kendimi tanitirken soyadimi soylemisligim nadir
hem madem taytay iceri girecek biraz saga saga kayıp dener insan, kafasina koyduysa illa bosluk bulur. bu tam polisin önünde duruyorken deniyor

Zemin katta yangın var ama kulise birsey olmuyor tabi üst katlar yıkılıyor çocuklar çıkabilecekken içerde kaldı ayyyyuyy

Ne ben mal sahibiyim, ne de siz müşteri ... Az önce yazdım teknik olarak böyle bir ayırım yapamıyoruz.
Mal, musteri durumu ornek olarak verdim.. siz yapamiyorsunuz ama bize de boyle bir hak vermiyorsunuz.. en azindan bunu yapabileceginizi biliyorum... yani biz ilgilenmedigimiz konulari engellesek... neyse tamam... dedigim gibi o sadece bir ornekti...

bir de yol kapanmisken ikinci ambulans nasil geldi acep
bu Toksöz de birinin soyadi heralde ikidebir soyletiyolar oyaya. zira kendimi tanitirken soyadimi soylemisligim nadir
hem madem taytay iceri girecek biraz saga saga kayıp dener insan, kafasina koyduysa illa bosluk bulur. bu tam polisin önünde duruyorken deniyor
Ben de soyismini düşündüm, hani kaç kişi tanıtır diye. Sonra dedim belki bir doktor değilim ya ondan bilmiyorumdur:KK70:

Gercekten bir yangin sahnesi bu kadar sacma olamaz yanmayan kapidan cikartilmayan cocuklar bir odaya tikistirildilar he birde okul bina yaniyor kulis dedigin yer zirhli mibarek oraya duman gelmiyor ama okulun alakasiz bolumleri yerle bir oldu..oya hekim tamam anladik.flash back yaparlar oyanin arka kapidaki anilariyla nerden bildigini ogreniriz ama ne hikmetse kimse de demez bu okulda mudur arka kapiyi neden bilmez
:KK48: :KK9::p

Gercekten bir yangin sahnesi bu kadar sacma olamaz yanmayan kapidan cikartilmayan cocuklar bir odaya tikistirildilar he birde okul bina yaniyor kulis dedigin yer zirhli mibarek oraya duman gelmiyor ama okulun alakasiz bolumleri yerle bir oldu..oya hekim tamam anladik.flash back yaparlar oyanin arka kapidaki anilariyla nerden bildigini ogreniriz ama ne hikmetse kimse de demez bu okulda mudur arka kapiyi neden bilmez
Hahahaaaa :) bingo!

X