Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Gercekten bir yangin sahnesi bu kadar sacma olamaz yanmayan kapidan cikartilmayan cocuklar bir odaya tikistirildilar he birde okul bina yaniyor kulis dedigin yer zirhli mibarek oraya duman gelmiyor ama okulun alakasiz bolumleri yerle bir oldu..oya hekim tamam anladik.flash back yaparlar oyanin arka kapidaki anilariyla nerden bildigini ogreniriz ama ne hikmetse kimse de demez bu okulda mudur arka kapiyi neden bilmez

Nilay annesinden kamu spotu verdi bu bölümde yangında nasıl davranmamiz gerektiğini öğretti tek iyi olan sahne buydu

Kusura bakmayın kızlar, bu reklamla birlikte zapladım artık, anca bu kadar dayanabildim bu bölüme.
Tebrikler utc senaristleri, pek çok hatanıza rağmen inatla izleyen bir izleyicinizi bıktırmayı başardınız

Biraz müzik dinleyip, sonra Black Mirror izliyim bari. Sıkıntı bastı.

Oya da mübarek doktor değil Wonder Woman, Superman Serhan ile birlikte Justice League'i kurarlar yakında. Tamam anladık Oya ve Serhan linç yememek için seyircinin gözünde kahramanlaşmalı ama bu kadar samimiyetsizce olmasaydı. Ben izlemeyi bıraktım, kardeşime de afakanlar bastı zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…