Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815

Bu hafta cok fena döktürmüşsün
Bildiğin gözümde canlandırarak okudum mahmutla seni.

Birlikte geyiğini yapınca tadı bi başka çıkıyo

Bu hafta cok fena döktürmüşsün
Bildiğin gözümde canlandırarak okudum mahmutla seni.
Beğendiyseniz ne mutlu bi coştum bu hafta, toplu taşımada çok vakit geçirince insana Mahmutlar görünüyo bi yerden sonra

Supersin henuz okuyabildim tamamini..ya alemsin cidden..

pelin tam bir leş kargası ama hiç tahmin etmezdim ama şaşırmadım da

selam arkadaşlar gecikmeli izleyenlerdenim hem de yarım yamalak :) herkes oyaya çemkirmiş ne yaptı sanrım serhana koştu evi boş bulunca traş etti dimi sonunda da böyle kocasıymış gibi gidiyordu kzıyla merve gelince dumur oldu da ne umuyordu yani boşanmadı etmedi . Merveyi tanıyor ve asla kocasını bırakmayacağını bilmesi gerekiyordu adam şehzadeyken ilgisizlikten ailesini terketmiş yurtta kalmış ne diye kendi şirketini batırsın dolandırıcılık yapsın. Oyanın işine geldi tabi gitmesi hoop atladı ::)
ama senaryo cidden basit sadece hinliğe çalışıyorlar ondan sanırım. Rıza hangi ülkeye kaçarsa kaçsın lök diye almazlar adamı interpolmü yayınlandı bi anda o hızla aldılar adamı Trye yolladılar adam sanki seri katil veya darbe yaptı ki biliyoruz günümüzde ona rağmen teslim etmiyorlar
Arzu da Allah aşkına 15-16 yaşında kızı var sektörü bilmiyor etmiyor sadece okuyup mezun olmuş. O kadar yılda neler neler değişti, bildiği tek program bile yok ama şirket kurup yönetecek falan hem akbaba hem de şirket yönetecek tecrübeye sahip falan çok basit çok... Serhana geri verecek bence şirketi en zor zamanında adam kapısını açtı sonuçta Mervenin ricasıyla da olsa. Eşine karşı korudu siz boşanıyorsunuz karın marım değil herkes kendi ekmeği peşinde dedi hatta o an gözümde şaha kalktı Serhan :):):)
Neyse yarım yamalak izlememde bundan zaten :) Umarım biraz toparlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…