Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Yalnız bu arzuyu havalımanında görev yaparken gördüm ve muhatap olmak zorunda kaldım. Ozunde cok ters ve itici bir kadın

Yalnız bu arzuyu havalımanında görev yaparken gördüm ve muhatap olmak zorunda kaldım. Ozunde cok ters ve itici bir kadın
Ben de hiç sevmiyorum eskiden beri. Ayrıca bugün gözlüklerimi takarak izledim, çok yaşlanmış geldi yüzü.

Kızlar bu ilk bölüm işlenen malum cinayet bu evde işlenmedi mi ? O sahnede ev sahibi yine Merve idi diye hatırlıyorum ya Pelin ilerde evi Merve ye geri mi satacak acaba

Yaaaa amaa olmaz kiii ya nasil gecicek simdi 1 haftaa.
Yabanci dizinde serhan oluyo ve serhan dizinin sonunda dogru kadin dusmani oluyo bakalim daha neler goruceeezzzzzz cok heycanliiiii her bolumu soluksuz izliyorummmm

Böyle babişko Serhan'da olsa, evi satmak zorunda kalmazlardı

Sahi onun babişkolardan annişkolardan hiç ses yok. Nasıl zengin bunlar yahu? Çocuğu cami avlusuna koyar gibi temelli çıkmışlar mıdır nedir garibimin hayatından?

Serhan maphıstan şişi de alıp gelip kebaba dizecek gibi milleti dizinin sonunda.

Ölen ne merve ne oya ne pelin nede arzu çünkü dizi başlarken diyorlar ya 4 arkadaş ruh hali iyi olmadığı için ifadesini almadık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…