Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Sahi onun babişkolardan annişkolardan hiç ses yok. Nasıl zengin bunlar yahu? Çocuğu cami avlusuna koyar gibi temelli çıkmışlar mıdır nedir garibimin hayatından?

Serhan maphıstan şişi de alıp gelip kebaba dizecek gibi milleti dizinin sonunda.
İlgisiz olmalarının yanında hiç haberleri okumuyor, dedikoduları dahi duymuyorlarsa demek ki. Sonuçta bunun babası çok hatırlı ve zengin bir iş adamı, aile herkesçe biliniyor, kimse de mi demiyor, "Ee senin oğlunu almışlar içeri" diye

Bir bomba daha ;

Ekim ayında MAİ'nin işletmecisi ısrarla abi bir balık tut lütfen beraber yiyelim diyip duruyor bir tane 6 kiloluk sinarit yakaladık ve akşam pişirsinler diye götürdük verdik.

Her ne ise akşam balığı yemeğe gittik. 3 masa dolu(zaten 4 masası var). 1 biz, 2 Güldür Güldür ekibinden Aziz Aslan(Fikri Tarhanacı) ve Mustafa (Özgün Aydın) ve 3. masada tanımadığım 4-5 tane bayan ve bir bayanımsı erkek(kız kıza kafa dağıtmaya gelmişler). Bu arada bu 3. masada birine sürekli Bergüzar diyorlar, şarkı söyletiyorlar. Neyse balık geldi diğer 2 masaya da ikram ettirdim. Gece biterken öğrendim ki Bergüzar meğer Vatanım Sensin'de ki Azize değilmiymiş ? Tabi ben gene şok : ) Oysa geçen sene o kadar izledim o diziyi : )))))

Not : Artık gözlük kullanıyorum
ahaha Pelinden sonra burayı okudum koptum ahahahah ilahi tam bomba oldu yazdıkların :)
Berguzar Korel'den bahsediyor heralde dedim Vatanım Sensin demişsin kadın orada da oynuyor (ben izlemiyorum diziyi)
Sende yüz unutma durumu olabilir mi Kazen :) benim isim hafızam berbattır mesela
Öyle bir şey olabilir :deli:

Nefes al, nefes ver Serhan, nefes al nefes ver, şimdi tüm gücünle itt...
Bu ne yav? Psikiyatr mıydı Oya Jinekolog muydu? :/
Tıp doktoru sonuçta ama aynı doğum yaptırır gibi yazmışsın :KK70::KK70::KK70::KK70: ben de nefes al ver kısmını okuyunca Ebru Şallı canlanıyor gözümde :confused::confused::confused::confused::confused:

Ben de Merve anahtarı yere atacak sandım. Önünde eğilsin alsın diye.

Ki ben olsam öyle yapardım :KK53:

Pelin evle aşk yaşıyor:KK45:
Ben de anahtar yere düşecek Pelin de eğilip almak zorunda kalacak sandım

ladyamore ladyamore müsait olunca bu bölüm için bol sinsi Pelo ve yeni tahtını içeren son özetini alalım ^_^
Bu bölüm özetini hak ediyor; kah Burcu sisterıyla, kah Arzu Manay'ın şirket üstüne su içişiyle olsun, Oya'nın nefes egzersizleriyle ve Serhan'ın potansiyel şişlenme durumuyla fena değildi :)

Parayı kimin babası verdi o kısmı kaçırdım
Bir de Pelin zaten Merveyi kıskanıyordu okuldaki kadınları örgütledi hiç biri Arzuya gitmediler belliydi gerçekten çok sinsi biri ve yanar döner bir kadın rüzgar nereden eserse oraya gidiyor
Pelin hiç bir zaman kraliçe olamaz çok çabuk etkileniyor çevreden Merve onu yine ters köşeye getirir
Ben Arzu alır sanmıştım aslında ya da belki bir ihtimal Oya olabilir diyordum hem Mervenin o halini görüp acıdığı için hem Serhan'a olan hislerinden dolayı ama Pelo aldı evi bekle Pelin rahat edemeyeceksin o evde

Bu arada iki haftadır bekliyoruz ama birşey izlemedik bu hafta hepi topu 40 -45 dk ama saate yaydılar reklamlarla...
Serhan hapse girdi, kriz geçirdi, Arzu şirket kurma kararı aldı, Merve Oya sayesinde kaçtı, manikürcü çağırdı :) ev satılığa çıktı satıldı ! Dizi bunlardan ibaret minimum detay azıcık dizi bol reklam!

ladyamore ladyamore müsait olunca bu bölüm için bol sinsi Pelo ve yeni tahtını içeren son özetini alalım ^_^
Bu bölüm özetini hak ediyor; kah Burcu sisterıyla, kah Arzu Manay'ın şirket üstüne su içişiyle olsun, Oya'nın nefes egzersizleriyle ve Serhan'ın potansiyel şişlenme durumuyla fena değildi :)
Ya çocuklar tepemden inmedi bu akşam, şu Arzu'nun su içişini kaçırdım sanırım, bir kaç yerde daha bahsedildi, iyice merak ettim.

Dizinin ilk bölümünde polis kız diyordu ya şüphelilerimiz 4 kişi. Hepsi teskin ediliyor dediydi. Ölen bence burcu.

Fragmanı bugün verirler umudum var ama vermezler. 100 reklamda gösterseler o fragman cumadan önce gelmicek

Ya kızlar son reklamdan sonra bişey oldu mu yoksa Pelin nun ev aşkıylamı bitti

X