- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Daha dur 3 gün kritiğini yapıcaz
Sonra
1.fragman yorumları
2.fragman yorumları
Yeni bölüm bekleme heyecanı yorumları ooohoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha dur 3 gün kritiğini yapıcaz
İlgisiz olmalarının yanında hiç haberleri okumuyor, dedikoduları dahi duymuyorlarsa demek ki. Sonuçta bunun babası çok hatırlı ve zengin bir iş adamı, aile herkesçe biliniyor, kimse de mi demiyor, "Ee senin oğlunu almışlar içeri" diyeSahi onun babişkolardan annişkolardan hiç ses yok. Nasıl zengin bunlar yahu? Çocuğu cami avlusuna koyar gibi temelli çıkmışlar mıdır nedir garibimin hayatından?
Serhan maphıstan şişi de alıp gelip kebaba dizecek gibi milleti dizinin sonunda.
En sevdiğimSonra
1.fragman yorumları
2.fragman yorumları
Yeni bölüm bekleme heyecanı yorumları ooohoo
ahaha Pelinden sonra burayı okudum koptum ahahahah ilahi tam bomba oldu yazdıkların :)Bir bomba daha ;
Ekim ayında MAİ'nin işletmecisi ısrarla abi bir balık tut lütfen beraber yiyelim diyip duruyor bir tane 6 kiloluk sinarit yakaladık ve akşam pişirsinler diye götürdük verdik.
Her ne ise akşam balığı yemeğe gittik. 3 masa dolu(zaten 4 masası var). 1 biz, 2 Güldür Güldür ekibinden Aziz Aslan(Fikri Tarhanacı) ve Mustafa (Özgün Aydın) ve 3. masada tanımadığım 4-5 tane bayan ve bir bayanımsı erkek(kız kıza kafa dağıtmaya gelmişler). Bu arada bu 3. masada birine sürekli Bergüzar diyorlar, şarkı söyletiyorlar. Neyse balık geldi diğer 2 masaya da ikram ettirdim. Gece biterken öğrendim ki Bergüzar meğer Vatanım Sensin'de ki Azize değilmiymiş ? Tabi ben gene şok : ) Oysa geçen sene o kadar izledim o diziyi : )))))
Not : Artık gözlük kullanıyorum
Tıp doktoru sonuçta ama aynı doğum yaptırır gibi yazmışsın ben de nefes al ver kısmını okuyunca Ebru Şallı canlanıyor gözümdeNefes al, nefes ver Serhan, nefes al nefes ver, şimdi tüm gücünle itt...
Bu ne yav? Psikiyatr mıydı Oya Jinekolog muydu? :/
Ben de anahtar yere düşecek Pelin de eğilip almak zorunda kalacak sandımBen de Merve anahtarı yere atacak sandım. Önünde eğilsin alsın diye.
Ki ben olsam öyle yapardım
Pelin evle aşk yaşıyor
Ya çocuklar tepemden inmedi bu akşam, şu Arzu'nun su içişini kaçırdım sanırım, bir kaç yerde daha bahsedildi, iyice merak ettim.ladyamore müsait olunca bu bölüm için bol sinsi Pelo ve yeni tahtını içeren son özetini alalım ^_^
Bu bölüm özetini hak ediyor; kah Burcu sisterıyla, kah Arzu Manay'ın şirket üstüne su içişiyle olsun, Oya'nın nefes egzersizleriyle ve Serhan'ın potansiyel şişlenme durumuyla fena değildi :)
alt tarafı son yazacaklarReklam tabii ki olacak ama aynı sahne 3 kez oynatılmaz ki ?
Ya çocuklar tepemden inmedi bu akşam, şu Arzu'nun su içişini kaçırdım sanırım, bir kaç yerde daha bahsedildi, iyice merak ettim.
Oha diyorum neymiş bu kadar reklam