Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Merve sizi çiğ çiğ yer valla. Ben olsam korkardım boyle terslenmeye

Ayyy Serhan panik atak geçiriyor:KK17:

Bak iyi ki kartını takdim etmiş, haberi oldu hemen Oya’nın :KK53:

Ama ben Fikret Kuşhan'ı severim ya :eek:

Adam önüne geçmek için bilerek oraya oturmuş olmasın :))

Bir bomba daha ;

Ekim ayında MAİ'nin işletmecisi ısrarla abi bir balık tut lütfen beraber yiyelim diyip duruyor bir tane 6 kiloluk sinarit yakaladık ve akşam pişirsinler diye götürdük verdik.

Her ne ise akşam balığı yemeğe gittik. 3 masa dolu(zaten 4 masası var). 1 biz, 2 Güldür Güldür ekibinden Aziz Aslan(Fikri Tarhanacı) ve Mustafa (Özgün Aydın) ve 3. masada tanımadığım 4-5 tane bayan ve bir bayanımsı erkek(kız kıza kafa dağıtmaya gelmişler). Bu arada bu 3. masada birine sürekli Bergüzar diyorlar, şarkı söyletiyorlar. Neyse balık geldi diğer 2 masaya da ikram ettirdim. Gece biterken öğrendim ki Bergüzar meğer Vatanım Sensin'de ki Azize değilmiymiş ? Tabi ben gene şok : ) Oysa geçen sene o kadar izledim o diziyi : )))))

Not : Artık gözlük kullanıyorum

Ay yeter suyunu cikardiniz :işsiz:
Evet simdi ikiniyoruz Serhan hadi bakalım...

Oya ile Serhan aşkını desteklemiyorum. Burada hergun acilan zibilyon konunun mervelisi sadece. Mervenin olması bu aski meşru kılmıyor ne yazıkki..

Bir bomba daha ;

Ekim ayında MAİ'nin işletmecisi ısrarla abi bir balık tut lütfen beraber yiyelim diyip duruyor bir tane 6 kiloluk sinarit yakaladık ve akşam pişirsinler diye götürdük verdik.

Her ne ise akşam balığı yemeğe gittik. 3 masa dolu(zaten 4 masası var). 1 biz, 2 Güldür Güldür ekibinden Aziz Aslan(Fikri Tarhanacı) ve Mustafa (Özgün Aydın) ve 3. masada tanımadığım 4-5 tane bayan ve bir bayanımsı erkek(kız kıza kafa dağıtmaya gelmişler). Bu arada bu 3. masada birine sürekli Bergüzar diyorlar, şarkı söyletiyorlar. Neyse balık geldi diğer 2 masaya da ikram ettirdim. Gece biterken öğrendim ki Bergüzar meğer Vatanım Sensin'de ki Azize değilmiymiş ? Tabi ben gene şok : ) Oysa geçen sene o kadar izledim o diziyi : )))))

Not : Artık gözlük kullanıyorum

3 numara miyopum çok tanıdık geldi:KK48:

X