Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Arzu yükselişe geçiyor yavaş yavaş serhan umrunda değil gibi görünüyo kocasının paralarınıda kendine çekecek herkezin parasını arzu yicek gibi...:KK69:

Geçen haftalarda da demiştim Merve'nin gençliği için şimdiki haline çok benzeyen bir kız bulmuşlar
Serhan da az benzememiş hani

Daha yarım saat önce Merve bu adamı nasıl tavladı, bu insanlar nasıl evlendi görmeden gitmem yazdım şuraya. Bu kadar hızlı gercekleseceğini bilsem başka bi şey yazardım ya :KK33: her an dilek agacına cevirebilirim burayı hazır olun :p
Keşke katili sorsaydın :KK53:

Ben ölenin serhan olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde bir arkadaşıma ilk bölümü açtım. O zaman camdan düşme sahnesini dikkatle izleyince düşenin takım elbisesi var. Çok belli oluyor. Serhan misali kırışıksız özenli takım elbise. Gidiyor gönlümüzün efendisi. :KK61:

Fragman da merve nin evi satılıyor gibi gösterdi uyuz burcu da eve bakıyordu. O pilates topu kılıklı pacoz o eve yakışmaz litfen senaryo böyle olmasin litfen:olamaz:

Fragman da merve nin evi satılıyor gibi gösterdi uyuz burcu da eve bakıyordu. O pilates topu kılıklı pacoz o eve yakışmaz litfen senaryo böyle olmasin litfen:olamaz:
Nopee, o leprikonun o kadar parası yok, Serhan'ın şirketinde bile orta-küçük müşteri sınıfına dahil. Geçen bölümlerde pilates topunun her türlü ısrarına rağmen o evin yarısı etmeyecek bi evi bile alamadı. :p

X