Evet bakalim o nasil cikacak acigaBir de abisinin batışlarındaki rolünü henüz onu bilmiyor .
evet gelsin salıGelsin artık su Salı
Yeni yıl dolasıyla bu hafta yoktu . Önümüzde ki hafta Merve için bayağı yıkımlı bi bölüm olacak gibi . Fragmanlar yayınlandı bir kaç sayfa gerilerde paylaştı arkadaşlar .ayy bu hafta yayınlandı mı yaaa sanırım iki haftadır izleyemiyorum puff :)
İnşallah kabustur bu, çünkü kadının işi o değil ki niye bunu dövmeye geliyorlar,sokak çocukları gibi.Ya şu diziyi bu hafta parça parça vereceklerine doğru dürüst gününde yayınlasalardı ya.
Aynen ya tam hevesle oturuyosun bi bakiyosun dizi yokAy nefret ettim bu haftadan
Hiçbiiiiirrrr dizi program yeni bölüm yayınlamadı.
Şu pazar bir bitseydi de yeni haftaya baslasaydık.
Yılbası birdaha carsamba persembeye gelsin valla olmuyor boyle mahvetti butun haftamızı :/
Bende en iyi ihtimal edip ve oyaMerve'nin düştüğü duruma üzüldüm nedenseO evi metres alırsa yıkılırım
Onların alabileceğini hiç düşünmemiştim ama öyle olsa keşkeBende en iyi ihtimal edip ve oya
İnşallah kabustur bu, çünkü kadının işi o değil ki niye bunu dövmeye geliyorlar,sokak çocukları gibi.
Koskoca kadınların aklı nerelerinde de bu kadar mantıksız bir şeye girişecekler.
Senaryoda saçmalıklar başladı zaten.
Bir de böyle varoş hareketleri şu kadınlara yaptırırlarsa .oku çıkar tam.
İnşallah kabustur bu, çünkü kadının işi o değil ki niye bunu dövmeye geliyorlar,sokak çocukları gibi.
Koskoca kadınların aklı nerelerinde de bu kadar mantıksız bir şeye girişecekler.
Senaryoda saçmalıklar başladı zaten.
Bir de böyle varoş hareketleri şu kadınlara yaptırırlarsa .oku çıkar tam.
Son bölümdü sanırım Merve ile Arzu sabah buluşuyorlar. Arzu hesabı ben ödeyeceğim diyor Merve sen önce maaşını al da öyle diyor. Mervenin maaşı var mı ki???
Sanırım içlerinde en zengini merve ve serhan ikilisi,en pahalı evdede onlar oturuyor. bu yüzden arzu biraz daha ev hanımı gibiydi eşide maddi yardımda bulunmadığı için arzu işe girmek zorunda kaldı, bu yüzdende hesabı arkadaşının durumu sıkışık olduğu için, hesabı merve ödedi.bana öyle geldiDoğru yazmışsınız yeni işe başlayan Arzu , hesabı ödeyen Merve . Bir sorun yok bu sahnede . Diğer yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum . Ben Nilay dan atraksiyon bekliyorum , bakalım :)
.
Sanırım içlerinde en zengini merve ve serhan ikilisi,en pahalı evdede onlar oturuyor. bu yüzden arzu biraz daha ev hanımı gibiydi eşide maddi yardımda bulunmadığı için arzu işe girmek zorunda kaldı, bu yüzdende hesabı arkadaşının durumu sıkışık olduğu için, hesabı merve ödedi.bana öyle geldi
Bende onu merak ediyorum acaba bu maddi durum merveyi nasıl etkilicek!.aşkınımı seçecek, parayımı seçecek, ortaya çıkacak.yüksek ego sahibi bir insandı,bakalım görücez hep birlikte...Evet en zengini onlardı , şimdi batıklar ve Merve önümüzdeki bölüm acı gerçeklerin bir kısmıyla yüzleşecek . Egosu ne hale gelecek izleyip göreceğiz