Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Catlicam meraktan bu evi kim aldi.bi de arzuyu merak ediyorum.mervenin bu olaydan sonraki halini de..Ne çok seyi merak ediyorum ya

Alan bence ya edip ya oya. Burcu alamaz. Çünkü mehmet param yok vs vs diyordu. Pelin de alamaz kocası parayı serhanın şirketine yatırmıştı. Ancak edip işten atılmasına rağmen öyle güzel bir yeri alabilirmi bilemem. Sahi edip parayı nerden buldu işten atıldı öğretmenlik yapamıyor. Alla alla

Edip oyaya demiştiki serhanın gözlerindeki karanlığı gördüm dikkat et bence ev Merve'nin üstündeydi serhan 96 daki olayları öğrenip Merve'nin üstündeki evi aracı ile satın aldı ve kendi şirketini yavaş yavaş batmasına neden olarak paraları zimmetine geçirdi iflas bayrağını çekti tek hesap edemediği hapise gelmesiydi....Birde bu bakış açısını vereyim dedim

Alan bence ya edip ya oya. Burcu alamaz. Çünkü mehmet param yok vs vs diyordu. Pelin de alamaz kocası parayı serhanın şirketine yatırmıştı. Ancak edip işten atılmasına rağmen öyle güzel bir yeri alabilirmi bilemem. Sahi edip parayı nerden buldu işten atıldı öğretmenlik yapamıyor. Alla alla
Editörlük yapıyordu,ama bence oya almış olabilir.

Tv'de Netflix hariç hiç bir kanal açmayan bana uzun zaman sonra türk dizisi izleten yapım helal olsun güzel iş çıkartmışlar.

X