K.validen bu tarz şeyleri konuşulacak bir insan ise, alınıp tavır alacak biri değilse ben olsam sorardım. Ama alınganlık yapar diyorsan unut gitsin...
Ya k.biraderin dolabın üzerine yatmıştır. K.validen de sen dolabı isteyince yalan uydurmuş olabilir. Ya da k.validen dolabın akıbetini hatırlamadığı için "kırıldı attık herhalde" demiş olabilir...
Söylemeye utanmıştır büyük ihtimal. Öbür gelin avcı ve toplayıcı türdense 3ev değiştirmiş dolabı vermeye kıyamamıştır.kvden de sana söylemeye utanmıştır.yeni evde senin eski dolabı kullanıyorlar hala diye. Boşver uzatma bence. Sonuçta çok da önemli değil.yalan olsa bile beyaz bir yalan.yüzüne vurmaya gerek yok.
Ben nedense unuttugunu dusunuyorum. Zaten eski bir dolap ve artik sizin isinize de yaramaz. Yalanini yuzune vurmaya gerek yok. COk isinizde kaldiysa bir ara 'dolap kaynimlardaymis, gormemissin' diyebilirsiniz
Annesi icin 'evet hatali' diyen adam gormedim benGörmemişsin diyemem, çünkü eminim gördüğüne.
Unuttun heralde diyeyim en iyisi :/
Eşime de neden annenin yalan söylediğini kabul etmiyorsun diyorum,
insanlık hali belki unutmuştur diyor :)
Güler misin aglar mısın? :)
O da ne şiş yansın ne kebap yansın derdinde :)
Annesi icin 'evet hatali' diyen adam gormedim ben
Bırakın bi dolap için bu kadar ne dedi ne desem diye düşünmeyi yalan söylüyorsa bi düşündüğü vardır elbet size bunu açıklamaz bu saatten sonra eşinizde evet annem yalan söylüyor diyecek değil
bu kadar küçük sorunları dert etmeyin
Bence de küçük ve dert edilecek de bir şey degil.
Dedim ya ben unuttum gitmişti.
Ama demek ki unutmamışım ki sonradan aklıma takıldı.
Yalan yalandır bence, büyüğü küçüğü olmaz.
Söylenen yalan küçük belki ama, aklından neler geçti de bana öyle dedi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Ama lüffe'nin dediği aklıma yattı.
İsteyecegimi düşünüp, eltimin de vermeyecegini sandı sanırım, geçiştirme amaçlı söyledi gibi..
Ama sonradan bizim bu kadar kısa sürede onlara gidecegimizi hesaba katmadı.
Elbette yalanın büyüğü küçüğü olmaz o an için söylemiştir sonra geri dönememiştir sözünden yani sormanız ne işe yarayacak sadece haklı olduğunuzu ıspat edeceksiniz ve kayınvalidenizin yalancı olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?