herkese geçmiş olsun arkadaşlar.....
ben hazırlanan biri için çok kolay bir sınav olduğunu düşünüyorum sınava girmiş biri olarak.....
anlaşılırdı sınav ama ben girmeye geç karar verdim ve çalışamadığım için fazla beklentim yok...umarım herkes dilediği sonucu alır...
ales kesinlikle cok onemli kasım sınavında iyibişeyler yapmam lazım..mayıstakine girmeyi düşünüyordum ama gözüm çok korktu
şimdilik kendimi alese yoğunlaştırmaya karar verdim
üds içinde ekim ayını bekliycem
içinizde araştırma görevlisi olmayı düşünen varmı
goth arkadaşım iyide bu sitedeki linkler açılmıyooo:sm_confused:ÜDS (Üniversitelerarası Dil Sınavı) Yararlı Kaynaklar - ÜDS, KPDS, YDS Hazırlık Merkeziniz - remzihoca.com - kaynak paylaşımı - üds paragraflarının alındığı siteler - paragraf tamamlama - özgün üds soruları - çeviri kuralları
arkadaşlar burda çok güzel sorular var konulara ayrılmış ayrıca en çok çıkan kelimeler en çok çıkan fiiller gibi listelerde var ben çok sevindim bulunca opuyorumnanaktan
hepimize kolay gelsin afiyet olsun buldukça burada paylaşırımkaydirigubbakcemile3
ha bide site ne üyelik nede para istiyor kitaba boş yere para akıtmayın derim.
merhabalar kıslar nasılsınız?
4 ekimdeki sınava çalışıyorum bende. 70 hedef koydum kendime a.s fena hırs yaptım bu sefer ya geçen defa oylesine girmiştim çalışmadan bu defa hazırlanıp gircemÇok üzgünüm çoook kork benden UDSSS :mymeka:
ÇIKMIŞ SORULARI DERS ÇALIŞIR GİBİ OTURUPÇÖZÜYORUM ÇÖZÜMLERİNİ İNCELİYORUM ÇÜNKÜ BENZERLERİ YİNE ÇIKIYO. BU ARADA RIDVAN GÜRBÜZ SUAT GÜRCANIN 2002 DEN 2009 A KADAR KONU ANLATIMLI ÇIKMIŞ SORULAR KİTABI VAR KESİNLİKLE ÖNERİYORUM. ÇÖZÜMLERİ HERBİRİ AYRINTILI ŞAHANE ANLATILMIŞ ÇK İYİ ANLIYOSUNUZ. ALMALISINIZ O KİTABI BENCEyerimseniben
bu topiiikk çok faydalı olur bize arkadaşlaaaarrr neler yaptığımız paylaşalım
herkese iyi çalışmalar .başarılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım o kıtabı ben de almıştım gramer ağır geldı ama bana ya,çok zorlanıyorum:)
Canım dersaneye falan mı gıdıyosun nerde bu dersler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?