üds değişen sistem?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
merhaba ben geçen sene üdsye girmiştim sağlık bölümünden çalışmamıştım 70 almıştım.
bu sene tekrar gireceğim, ancak sistemin değiştiğini duydum, daha zor oldu diyorlar,
değişen nedir acaba bilgisi olan var mı? bir de çok farklılık var mı eski sınavlarla arasında yani bana 50 puan gerekli alırım diye düşünüyorum ama çok farklılık varsa riske etmeyip biraz çalışayım.

uzun hikaye :) ama açıkliim ben mezun olduğum andaki tusta girebilecek kadar önceki üdsye girmiştim
yani 4. sınıfta üdsye girdim 3 sene geçerli ama bir stajım uzadı nisan tusuna gireceğim böylece 3 sene dolmuş oluyor.
şimdi 6. sınıfım bu sene giricem 5 sene artık geçerliliği bir daha da girmem heralde artık uzmanlığıma bile yetişir biraz kasarsam

Anladım:) tus dan 1 gün önce olan dil sınavında hiç kasmaya gerek yok ya gir üdse:) sistem değişti yani soru sayılarında farlılıklar oldu osymden geçen üds sorularına bakabilirsin. ama bence oldukça zorladılar eskiden daha kolaydı sanki. Siz sağlıkçısınız bir çoğu latince olduğu için yaparsın ama riske atma 1 2 hafta odaklan garantile derim:) kolay gelsin

teşekkürler... çalış diyorsun yani. tamam o zaman daha çok var. ama son hafta fln çıkmış sorulara bir bakayım ona göre yüklenirim.
1 senedir ingilizce yüzü görmüyorum sanırım baya unuttum :)
teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…