Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

kot gömleklerden kalan var mı ? pudra pempe kaban duruyormu?

canım kot gömleklerden kalanlar yukarda arkadaş vazgeçti çiçekli kemerli olan için bi arkadaşla konuşuyorum netlik yok ama. diğer sordugun yanları dantel detaylı kot duruyor pudra pembesi kabanı da bi arkadaş alcak gibi dün gece konuşmuştuk şimdi bi tane kot elbise eklicem ona da bak bi

bana bişi kalmamışpudra kaban duraydı iyiydi
bakim canım kot elbiseye..

Son düzenleme:
hedom bu nasıl duruyor bedende hadi bir giy güzel fiziğinde görelimböyle inan anlaşılmıyor kuzum

Nillll kuzum şimdi üstüme giyerken farkettim onun bi yerinde dikiş hatası var hiç giymediğim için farketmedim o yüzden satıştan kaldırıyorum onu

ben onu istiyorum canım, bu arada elinde son kalanlar 35. sayfadamı. bu 3. alışveriş olucak. Bakıyımda boşu boşuna kargo ödemeyim

evet daimi müşterim 35. sayfaya bak canım orda elimdekiler eşofmanı ayırdım sana

diğer konunda sarı lacivert gömlek gördüm o duruyomu duruyosa onu da istiyorum

çok mu belirgin ki? olsun giy sen yine , fiyatı düşük tutarsın
kaldık dımdızlak haa
bu arada sana nazım geçtiği için rica edebiliyorum zaten
özelden de atabilirsin fotoyu müsait olduğunda

bana ikisi için fiyat ver canım 2 sini alıyım. Aslında hiç param kalmadı, dişlerim için lazım eksiğim bile var. Hatta telefonumu satıyorum bu yüzden ama görünce dayanamadım

ikisini 10 liraya verim canım

kaldık dımdızlak haa

canım şimdi okula gitmem lazım o yüzden akşam atarım

kocaman öpüyorum seni canım, gömlek hangi beden. Bu arada adresimi özelden yazıyorum. sen bana tekrar hesap numaranı yazda akşam yatırıyım canım

gömlek 36-38 beden canım ama kalıbı dar onu söyliyim kolların falan kalıplıysa eger sıkabilir seni. benim omuzlar biraz geniş oldugu için sıkıyor hafif yani bilgin olsun istersen başka elimde kalanlara da bak canım akşam haberleşiriz yine çıkmam lazım şimdi bende öptüm kocaman

üstüm 36 canım kollarım kürdan gibi

kaldık dımdızlak haa

defolu yeri çektim canım çok belli değil küçük bi dikiş hatası

Yeni girebildim siteye özelden hepinize cevap yazcam hanımlarr gecikme için kusuruma bakmayın please

özelden soranlar için kot gömleklerin üzerimdeki halleri

Eki Görüntüle 1016822 Eki Görüntüle 1016823

elimde kalanlar bunlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…