Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

yeniler ve elimde kalanlar bunlarrr akşam yeni gömlekler eklicemmm

yeni gömlekler eklicem demiştim bunlar benim dolabımda olanlar. giyerim diye bi köşeye ayırmıştım ama sıra gelmiyor elimdekilerinden acil ihtiyaçlarım çıktı o yüzden satışa koyuyorum hiçbirini kullanmadım.

1- montların içi astarlı 36-38 beden uyumlulular. şapkaları istege göre çıkıyor. tanesi 30 tl

üstte duruşu-----------

2- nar çiçeği ensesi ve omuz kısmı dantel detaylı kolları apoletli likralı 34-36 beden 15 tl

3- çok şık bi ürün 36-38 beden 15 tl

4- klasik kot gömlek. 36-38 beden 15 tl

5- bu da çok şık duruyor üstte 36-38 beden

6- yazlık kot gömlek ensesinde de taş detayları var 36-38 beden 15 tl

2 ve üzeri alımda indirim yapıyorum hediyelerim oluyor. son bi kaç tane daha eklemediğim kot gömlek var elimde isteyen olursa onlarıda eklerim. yine isteyen olursa detaylı foto çekerim ve üstte duruşunu. her türlü hizmet mevcut

leoparlı kot gömlek ayrıldı

Sadece bu sayfaya bakın elimde kalanların hepsi bu sayfada

aynı öyle Nil'cim rengi. çok tatlı rengi. kot olanları ekledim ama bunun üstümdeki halini yarın eklerim bugünlük paydos

canım bunlarla bende beğendiğin gömlek vardı takas düşünür müsün oxxonun hiç kullanılmadı o da

Eklentiler

• $gömlek.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 29
  • $gömlek1.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 17
canım bunlarla bende beğendiğin gömlek vardı takas düşünür müsün oxxonun hiç kullanılmadı o da

yok canım bunlarla çok ihtiyacım olan bişi olmadıgı sürece takas yapmıyorum ihtiyacım var bide bu aralar o yüzden koydum satışa kendim giyerim diye ayırmıştım ama giymeden buraya koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…