Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

huu huuu bu sayfadan son 10 ürüüün fiyat konusunda yardımcı oluyorum özelden görüşebiliriz bayanlarrr
yarın yeni kot gömlekler ekliyebilirim ihtiyacı olan takipte kalsııın

bu ara sayfalarda yeşil ve mavi elbiseler vardı kısa ve askılı onların fiyatları nedir

yarın ekleyeceklerine de bakıym da sonra karar veririm canım satılmaz inşallah yeşili çok beğendim kesin alıcam onu

Pazartesi eklicem canim onlarada bakar karar verirsin o zamana kadar ayiriyorum sana

1- 36-38 beden uyumlu etiketi üstünde kumaşı çok rahat 10 tl

2- adidas (orjinal değil) pantolon eşofman çok rahat bişi içi fileli 1 defa kullandım sadece flastan dolayı lekeli çıkmış hiç bi sorunu yok 36-38 beden 10 tl

3- hiç kullanmadım siyah bolero 36-38 beden 5 tl

4- defacto 36-38 beden 1 defa kullandım lekeli çıkmış sorunu yok 7 tl

5- rodi mood 36-38 beden hiç kullanmadım aynısından bi tane daha var çünkü. lekeli çıkmış sorunu yok 7 tl

6- siteden Nil'den almıştım bana büyük oldu kullanmadım 36-38 beden 10 tl

7- siteden Julyy'den almıştım bunu da yakıştıramadım kendime kadife tayt 36-38 beden 7 tl

8- yarasa kol tunik hırka her bedene olur. 7 tl

9- siteden Nil'den almıştım büyük oldu bana kullanamadım. mango marka 38-40 beden 10 tl

yarın yeni kot gömlekler eklicem ihtiyacı olan varsa takipte kalsın 2 ve üzeri alımda indirim yapıyorum begenmeniz yeterli

Eklentiler

• $IMG_0325.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 26

bu konuda elimde kalanlarda bunlar yenilerde yukarda diğer 2 konuma da bakabilirsiniz

yeni ürünlere bakmadan geçmeyin hanımlarrr her pakete hediye varrr

hangi gömlek canım fotoyu ekle .yarın ekliceklerin var mı kot gömlek siyah tayt arıyorum ben bi de.

konuna ekledim yarın kot gömlek eklicem canım ama onlarla takas düşünmüyorum. jullyden aldıgım taytıda satışa koydum sen sorup duruyodun başka tayt yok elimde

konuna ekledim yarın kot gömlek eklicem canım ama onlarla takas düşünmüyorum. jullyden aldıgım taytıda satışa koydum sen sorup duruyodun başka tayt yok elimde

canım malesef o gömlekle takas düşünmüyorum oxxo marka sıfır ürün hediye gelmşti hiç giymemedim fiyatınıda yazmayı unutmuşm zaten siteye..bu arada tek ürün diyosun ama bluz tisört değil ayakkabı alıyosun sonuçta canım.elbisenin boyu falan nasıl bu arada nerene geliyor senin tam olarak.

Son düzenleme:
canım malesef o gömlekle takas düşünmüyorum oxxo marka sıfır ürün hediye gelmşti hiç giymemedim fiyatınıda yazmayı unutmuşm zaten siteye

hııım olabilir canım anladım ama bende tek ürün için takas yapmak istemiyorum evet ayakkabı ama ona uyumlu bişiler olmazsı lazım illaki rengi sakat o yüzden tek düşünmüyorum. elbisenin boyu diz üstü geliyor bana ama çokta kısa değil

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…