Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

bu sayfadan elimde kalanlar aşağıdakiler bayanlar. fiyatlara bakmayın begendiğiniz olursa bi şekilde orta yolu buluruz. diğer 2 konumdan da elimde kalanlara bakabilirsinix

1- pembe likraşı kumaşı çok kaliteli hiç kullanmadım 36-38 beden. kolları apoletli. omuzları ve ensesi santel detaylı 15tl

2- siyah kaşe kaban. kürklü şapkası var istege göre çıkıyor. hiç kullanmadım. 36-38 beden. 30 tl

3- pudra rengi kaşe kaban. kumaşı çok kaliteli yumuşacık. yaka detayı çok hoş duruyor. bi kaç defa kullandım sorunsuzdur. 30tl

4- hafif likralı kot gömlek hiç kullanmadım 36-38 beden. kolları apoletli yaka cep ve ense detayı beyaz dantelli taşlanmış model15 tl

5- 36-38 beden kot gömlek hiç kullanmadım kolları apoletli omzu ve ensesi beyaz dantel detaylı 15 tl

6- 38-40 beden hiç kullanılmadı gömlek 10 tl

Son düzenleme:

bu gömlekleri beğendim ancak sadece en üsttekimi likralı birde 3 ü için güzel bir fiyat versen de düşünsem

bu gömlekleri beğendim ancak sadece en üsttekimi likralı birde 3 ü için güzel bir fiyat versen de düşünsem

pembe olan tam likralı, taşlanmış kot gömlek hafif likralı. diğer kot gömlek ve pembe kareli gömlek likrasız. hiçbiride kullanılmadı. olur derseniz özelden fiyat konuşalım yardımcı olurum tabiki

pembe olan tam likralı, taşlanmış kot gömlek hafif likralı. diğer kot gömlek ve pembe kareli gömlek likrasız. hiçbiride kullanılmadı. olur derseniz özelden fiyat konuşalım yardımcı olurum tabiki

Pembe olan kareli olan birde arka kmuz kismi beyaz dantel olan kot gomlegi istiyorum ancak sizden ricam koltuk altlarindan gogus cevresini cm olarak bildirirseniz uyup uymayacigina bir bakalim. Ben 38 im ama bazen s bedene bazen l bedene kayabiliyorum ))

ortadaki kaban pembemi beyazmı canım

onun çok tatlı bi rengi var canım ben toz pembe diyorum bazı arkadaşlar sorarken pudra diyor ama beyaza dönük bi renk kırık beyaz gibi

tabikii birazdan ölçüyorum

canım beyaz dantelli kot gömlek 46cm
pembe kareli gömlek 46cm
likralı pembe olan 44 cm ama esneme payı var onun zaten likralı oldugundan.
eger begendiysen alt düğmelerini vurup gögüs kısmı kapanmaz dersen içine bişi giyip kullanabilirsin veya tamamen düğmeleri açık içine badiyle falan o konu sıkıntı olmaz sanırım tabi ama senin tercihin

ama pembe likralı ve pembe kareli olan kesin olur diye düşünüyorum

Yaa dar olucak gibi .bu 3 urune bir fiyat belirlermisin ozelden atsan bana sana zahmet.

bu konudan elimde kalanlar bunlarrrr

İlk siradaki gömleği ben aldim beyaz dantelliyi

canım senin aldıgın da aynısı zaten bak bu seninkini ayırdım zaten satışta değil o özelden yazacaktım yeni girdim siteye 5 dk sürem vardı ondan burdan yazım dedim

Son düzenleme:
huu huuu bu sayfadan son 10 ürüüün fiyat konusunda yardımcı oluyorum özelden görüşebiliriz bayanlarrr
yarın yeni kot gömlekler ekliyebilirim ihtiyacı olan takipte kalsııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…