• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüzleri olup tek bakan var mı?

Bakin tunelin ucunda isik var, ben test ettim onayliyorum ama simdi de surekli kosturmaca ve bol bol cene var. Surekli konusuyorlar ve bunu kosarak yapiyorlar 😂😂😂

Benim iki yegenim var aralari 19 ay. Biri 17 digeri 15 yaşında, hep o ikisinin gazina geldim ahshshsh gozumun onunde buyuduler, pırıl pırıl iki genc kiz oldular, cok da uslulardi.

:D

Ama sizin büyümüşler bende ne tünel ne ışık var şuan😃

Benim iki yegenim var aralari 19 ay. Biri 17 digeri 15 yaşında, hep o ikisinin gazina geldim ahshshsh gozumun onunde buyuduler, pırıl pırıl iki genc kiz oldular, cok da uslulardi.

:KK70:
Gececek, rahat olun. Hem siz sanslisiniz kiz sanirim sizinkiler. Benimkiler erkek diye bir miktar fazla zorlanmis olabilirim

Bana hep büyüdüklerinde rahat edersin diyorlar tam olarak kaç yaşına girdiklerinde rahat edicem
Ah o millet ah kandırıyorlar herkesi benimkilerin arada 25 ay var küçüğün kırkı yeni çıkacak ben ne yaptım diye hayatı sorguluyorum
Bence çocuğun varsa rahat etme diye birşey yok her yaşın bir zorluğu var yetişkin olana kadar

Ah o millet ah kandırıyorlar herkesi benimkilerin arada 25 ay var küçüğün kırkı yeni çıkacak ben ne yaptım diye hayatı sorguluyorum
Bence çocuğun varsa rahat etme diye birşey yok her yaşın bir zorluğu var yetişkin olana kadar
Haklısınız kesinlikle

Gececek, rahat olun. Hem siz sanslisiniz kiz sanirim sizinkiler. Benimkiler erkek diye bir miktar fazla zorlanmis olabilirim

Evet ikisi de kiz, buyuk kizim bir erkek cocugunu aratmasa da kucukten umitliyim, sansli oldugumu hissettirir umarım
:D

Back