- 13 Eylül 2023
- 54
- -84
- 1
- 30
Kucuk 5’i gecince biraz rahatladim. Simdi
çokmuş ama ya yandık resmenKucuk 5’i gecince biraz rahatladim. Simdi 8-6,5 yasindalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucuk 5’i gecince biraz rahatladim. Simdi
çokmuş ama ya yandık resmenKucuk 5’i gecince biraz rahatladim. Simdi 8-6,5 yasindalar
23 aylık olduklarında mesela oraya tırmanma işte elindekini fırlatma gibi şeyleri anlayıp sizi dinliyor mu bebekler23 aylik ve 23 günluk iki kizim var.
23 aylik olanin haşarılıgı dillere destan, canim yavrum benim.
Masum23 aylık olduklarında mesela oraya tırmanma işte elindekini fırlatma gibi şeyleri anlayıp sizi dinliyor mu bebekler
Allah yardımcınız olsunÜçüz değil ikiz gibi benim 2 kızm var biri 17 aylık diğeri 1.5 aylık ikizden daha zor biri iyice hareketlendi diğerinin kırkı yeni çıktı. Yardımcı olabilecek kimsem de yok
23 aylık olduklarında mesela oraya tırmanma işte elindekini fırlatma gibi şeyleri anlayıp sizi dinliyor mu bebekler
Niye dinlesin ki. Atip siritir. Elinden alirsan sinir krizi gecirir. Boyle degisiklukler bekle daha cok23 aylık olduklarında mesela oraya tırmanma işte elindekini fırlatma gibi şeyleri anlayıp sizi dinliyor mu bebekler
Çekilecek çilem varmışAhhahshshshahahsh tabiki hayir.
Her ayini bitirdiginde belki obur ay sozumu dinlemeye baslar da yemekleri firlatmaz diye diye 23.ayimiz da bitiyorÇekilecek çilem varmış
Allah bizim gibilere sabır versin başka çaresi yokHer ayini bitirdiginde belki obur ay sozumu dinlemeye baslar da yemekleri firlatmaz diye diye 23.ayimiz da bitiyor
Her ayini bitirdiginde belki obur ay sozumu dinlemeye baslar da yemekleri firlatmaz diye diye 23.ayimiz da bitiyor
Bakin tunelin ucunda isik var, ben test ettim onayliyorum ama simdi de surekli kosturmaca ve bol bol cene var. Surekli konusuyorlar ve bunu kosarak yapiyorlarAllah bizim gibilere sabır versin başka çaresi yok
Ama sizin büyümüşler bende ne tünel ne ışık var şuanBakin tunelin ucunda isik var, ben test ettim onayliyorum ama simdi de surekli kosturmaca ve bol bol cene var. Surekli konusuyorlar ve bunu kosarak yapiyorlar
Bakin tunelin ucunda isik var, ben test ettim onayliyorum ama simdi de surekli kosturmaca ve bol bol cene var. Surekli konusuyorlar ve bunu kosarak yapiyorlar
Ama sizin büyümüşler bende ne tünel ne ışık var şuan
Gececek, rahat olun. Hem siz sanslisiniz kiz sanirim sizinkiler. Benimkiler erkek diye bir miktar fazla zorlanmis olabilirimBenim iki yegenim var aralari 19 ay. Biri 17 digeri 15 yaşında, hep o ikisinin gazina geldim ahshshsh gozumun onunde buyuduler, pırıl pırıl iki genc kiz oldular, cok da uslulardi.
Ah o millet ah kandırıyorlar herkesi benimkilerin arada 25 ay var küçüğün kırkı yeni çıkacak ben ne yaptım diye hayatı sorguluyorumBana hep büyüdüklerinde rahat edersin diyorlar tam olarak kaç yaşına girdiklerinde rahat edicem
Evet kız o yüzden beraber bebek oynarlar uslu uslu diye umuyorum ama bakalım artık ☺Gececek, rahat olun. Hem siz sanslisiniz kiz sanirim sizinkiler. Benimkiler erkek diye bir miktar fazla zorlanmis olabilirim
Haklısınız kesinlikleAh o millet ah kandırıyorlar herkesi benimkilerin arada 25 ay var küçüğün kırkı yeni çıkacak ben ne yaptım diye hayatı sorguluyorum
Bence çocuğun varsa rahat etme diye birşey yok her yaşın bir zorluğu var yetişkin olana kadar
Gececek, rahat olun. Hem siz sanslisiniz kiz sanirim sizinkiler. Benimkiler erkek diye bir miktar fazla zorlanmis olabilirim
BasarilarEvet ikisi de kiz, buyuk kizim bir erkek cocugunu aratmasa da kucukten umitliyim, sansli oldugumu hissettirir umarım