Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bana gore ucuz cocuklarina yalniz bakan anne bordo berelidir, o kadar netim bu konudaHerkese merhaba üçüzleri olup tek bakan var mı? Hani ilk aylar olmasa bile sonra ki dönemlerinde tek büyüten anneler var mı? Varsa nasıl bir düzen oturttular merak ediyorum
Herkese merhaba üçüzleri olup tek bakan var mı? Hani ilk aylar olmasa bile sonra ki dönemlerinde tek büyüten anneler var mı? Varsa nasıl bir düzen oturttular merak ediyorum
Benim üçüz değil ama üçüz gibi 6 4.5 2 yaşındalarHerkese merhaba üçüzleri olup tek bakan var mı? Hani ilk aylar olmasa bile sonra ki dönemlerinde tek büyüten anneler var mı? Varsa nasıl bir düzen oturttular merak ediyorum
Ben bunu hep soyluyorum. Benimkilerin de arasi 18 ay, ikizdenndaha zordu bebeklikleriÜçüz değil ikiz gibi benim 2 kızm var biri 17 aylık diğeri 1.5 aylık ikizden daha zor biri iyice hareketlendi diğerinin kırkı yeni çıktı. Yardımcı olabilecek kimsem de yok
Ben bunu hep soyluyorum. Benimkilerin de arasi 18 ay, ikizdenndaha zordu bebeklikleri
Bana hep büyüdüklerinde rahat edersin diyorlar tam olarak kaç yaşına girdiklerinde rahat edicemBen bunu hep soyluyorum. Benimkilerin de arasi 18 ay, ikizdenndaha zordu bebeklikleri
Kucuk 5’i gecince biraz rahatladim. Simdi 8-6,5 yasindalarBana hep büyüdüklerinde rahat edersin diyorlar tam olarak kaç yaşına girdiklerinde rahat edicem
35 40? BxbxbxbBana hep büyüdüklerinde rahat edersin diyorlar tam olarak kaç yaşına girdiklerinde rahat edicem