• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüzleri olup tek bakan var mı?

NAZLISSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
38
25
38
33
Herkese merhaba 🤗 üçüzleri olup tek bakan var mı? Hani ilk aylar olmasa bile sonra ki dönemlerinde tek büyüten anneler var mı? Varsa nasıl bir düzen oturttular merak ediyorum

Herkese merhaba 🤗 üçüzleri olup tek bakan var mı? Hani ilk aylar olmasa bile sonra ki dönemlerinde tek büyüten anneler var mı? Varsa nasıl bir düzen oturttular merak ediyorum
Valla bana gore ucuz cocuklarina yalniz bakan anne bordo berelidir, o kadar netim bu konuda 😂😂😂

Evet ablam🤣🤣
Bakabilecek yardımcı olabilecek birsürü kişi olmasına rağmen baştan böyle alışmak istemiyorum diye 3 aydan sonra kendı baktı.
Nasıl yapıyorsun dediğimizde ne yaparsan aşk ile yap diye dalga geçiyor🤣

Bir tanesine bakarken ağlıyorum üç taneye bakana helal olsun çok mümkün gelmiyor bana 😁

Bence veren Rabbim kolaylığını da verir bi düzen olur ama zaman alabilir biraz, Rabbim kolaylaştırsın size 🤲🏻

Benim üçüz değil ama üçüz gibi 6 4.5 2 yaşındalar 😊

Tecrübem yok ama ikiz yada üçüzler ilk bir yıl zordur ama ondan sonra birlikte oynarlar.

İkizlerimi tek büyüttüm çok zordu ilk aylar uykusuzluk tükenmişlik sürekli bi aglama hali çok şükür geçti suan 17aylik oldular bide 7.5yasinda kızım var rabbim bütün annelerin yardımcısi olsun

Üçüz değil ikiz gibi benim 2 kızm var biri 17 aylık diğeri 1.5 aylık ikizden daha zor biri iyice hareketlendi diğerinin kırkı yeni çıktı. Yardımcı olabilecek kimsem de yok

Üçüz değil ikiz gibi benim 2 kızm var biri 17 aylık diğeri 1.5 aylık ikizden daha zor biri iyice hareketlendi diğerinin kırkı yeni çıktı. Yardımcı olabilecek kimsem de yok
Ben bunu hep soyluyorum. Benimkilerin de arasi 18 ay, ikizdenndaha zordu bebeklikleri

İmkansız değil zor olur elbette ama bakılır. Büyük ihtimal biberon ile mama da verilir dönüşümlü emzirirsiniz. Uykusuzluk zor. Emzik biraz kurtarıcı olabilir.

23 aylik ve 23 günluk iki kizim var.
23 aylik olanin haşarılıgı dillere destan, canim yavrum benim.

Back