Kozmetik ürünleriniz sanırım orijinal değil bunu belirtesiniz fena olmaz çünkü Naked'ın replika yani sahte olduğu aşikar ortada MAC'in böyle ambalajlı ürünleri yok göz kalemleri, pudraları, ikili kompakt ürünleri, fondötenin pazarda satılan ürünlerden olduğunu belirtirseniz almak isteyenlerde ona göre alırlar.
Ve son olarak Kryolan gibi pahalı bir markanın hiç kullanılmamış sıfır ürünü 15 tl olamaz mağazasında 80 küsür lira olan ürün 15 liraya satıyorsanız ve her renk mevcuttur diye belirtiyorsanız demek ki sıfır ürün satıyorsunuz ama burada birden fazla sıfır ürün satmak yasak.
Bir de dikkatimi çekti resimlerinizin üzerinde kozmetik dünyası yazınca şaşırdım kendi ürünleriniz ise neden resimlerde bir site, sayfa adı yazıyor ki...[/ö
öncelikle eleştiriniz için tesekkür ederim
kozmetik ürünlerim sayfanın en başına belirttiğim gibi yurt dışı ürünüdür diye belirttim zaten markasını bilen arkadaşlarda orjinal ürünler ile burdaki fiyatlar arasında fark olduğunu muhtemelen benimsenmiştir bunu sizin özel olarak yazmanıza gerek yoktu diye düşüğnüyorum
BUNUN YANI SIRA KOZMETİK DÜNYASI YAZISI RESİMLERİMİN ÜZER,NDE VAR EVET BU KOZMETİK ÜRÜNLERİMİN SATTIĞIM FACEBOOK ADRESİM DİR PAYLAŞIMLARIM SİZİ NEDEN BU KADAR RAHATSIZ ETMİŞ ONU DA ANLAMADIM SATTIĞIM ÜRÜNLERDEN BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ŞİKAYET AALMADIM
BUNA SİZ DAHİL KİMSEYE ZORLA ALIN DEMİYORUZ RİCA EDİYORUM ELEŞTRİ BİLE YAPARKEN MANTIKLI ELEŞTRİ YAPIN