• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler ucuz kizlarim 33 haftalik dogdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İsimleri de çok güzel.. Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin... Şansları da güzel olsun minişlerimin... Nasılsınız Meryemcim, çıktınız mı hastaneden? Sen nasılsın? Bebişlerin durumu nasıl?...

İsimleri de çok güzel.. Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin... Şansları da güzel olsun minişlerimin... Nasılsınız Meryemcim, çıktınız mı hastaneden? Sen nasılsın? Bebişlerin durumu nasıl?...

allah razi olsun teyzesi saol
allaha sukur deryacim iyiyim toparlandim annemlerde kaliyodum hamilelikten beri
evdeyim simdi temizlik falan yaptik annemle yorulduk kac aydir yatiyordum ya
zorlandim biraz ama iyiyim
kizlarim cok iyi alllaha sukur hastanedeler daha ama kuvozden ciktilar normal yataktalar simdi
dr 2 haftaya kadar cikarsiniz diyor insallah oyle olur allahin izniyle
senin kizda buyumuz masallah allah uzun omur versin

masallah kızlarına eve gelsınler artık.........meryem bılırım cok zor gelıyo iş yapmak yurumek bıle dıgundan sonra benım hala ayaklarım agrıyo cok yatmak ne zormuşş

masallah kızlarına eve gelsınler artık.........meryem bılırım cok zor gelıyo iş yapmak yurumek bıle dıgundan sonra benım hala ayaklarım agrıyo cok yatmak ne zormuşş

sagol canim insallah saglikla gelirler evlerine
evet gercekten cok zor benimde belim cok agriyo

allah razi olsun teyzesi saol
allaha sukur deryacim iyiyim toparlandim annemlerde kaliyodum hamilelikten beri
evdeyim simdi temizlik falan yaptik annemle yorulduk kac aydir yatiyordum ya
zorlandim biraz ama iyiyim
kizlarim cok iyi alllaha sukur hastanedeler daha ama kuvozden ciktilar normal yataktalar simdi
dr 2 haftaya kadar cikarsiniz diyor insallah oyle olur allahin izniyle
senin kizda buyumuz masallah allah uzun omur versin

Kendini fazla yorma... Bebeişlerin eve gelince enerjiye çok ihtiyacın olacak, onlara da sakla annesi... Allah'a şükür kavuştun ya bebişlerine, darısı isteyen herkese inşallah... Büyüdü Meleğim teyzesi... O da kaldı küvezde, eve getirdiğimizde o kadar minikti ki, nasıl büyüyecek diyordum, çok şükür şimdi kilosu da sağlılğı da iyi, darısı seninkilere ve küvezdeki bütün bebeklere inşallah...

Kendini fazla yorma... Bebeişlerin eve gelince enerjiye çok ihtiyacın olacak, onlara da sakla annesi... Allah'a şükür kavuştun ya bebişlerine, darısı isteyen herkese inşallah... Büyüdü Meleğim teyzesi... O da kaldı küvezde, eve getirdiğimizde o kadar minikti ki, nasıl büyüyecek diyordum, çok şükür şimdi kilosu da sağlılğı da iyi, darısı seninkilere ve küvezdeki bütün bebeklere inşallah...

amin canim insallah

maşallah,tebrik ederim sizi....
3 kıza birden anne olabilmek ne kadar güzel bir şey...
bende ikincisini bekliyorum...tekrara tebrikler...

Back