ucuz internet alışveris siteleri

srderm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
11
1
0
Bolu
arkadaşlar güvenilir bir alışveriş sitesi arıyorum...
tavsiyeler ve önerilerinizi bekilyorum. bide şu site site nasıl fiyatları uygun, kapıda ödeme seçeneği de var

Ucuz internet alışveriş siteleri giyim | en ucuz internet alışveriş siteleri giyim

sizinde tavsiye edeceğiniz siteler varsa....

Son düzenleyen: Moderatör:

tozlugiyim.com var işinize yarar eminim

ben kilolu biri olarak çıkıp alışveriş yapmaktan çok hoşlanmıyorum. Bu yüzden internetten alışverişi tercih ediyorum. ee zayıf bayanlar için birçok site var bize sayılı ve uygun olanlar ama öğrenmek isteyen olursa bende çoğunlukla buyukbedenburada dan giyiniyorum

kızlar aliexpress diye bi site var. çok hoş şeyler var. tek sıkıntı çinden geliyormuş 1 ay gibi bir zamanda geliyor. arkadaşım alışveriş yapmış çok memnun. hatta 1 ay sonra geldiği için unutuyorsunuz havadan hediye gelmiş gibi seviniyorsunuz

tabiki hepsikalite.com adamlar stoklardan kazanıyorlar. Ne ararsam bulabiliyorum. Kapıda ode seçeneği de ayrı bir güzel. Güvenilir, ucuzluk, kalite ve hızlı kargo hepsi burada var. Hediyelerde cabası deneyin pişman olmayacaksanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…