• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuz burun estetiği İstanbul

Zamanegencii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
1
0
1
25
Selam arkadaşlar ben öğrenciyim.Bu sıralar piyasada takipçisi çok olan reklam yapan doktorlar aşırı uçuk fiyatlara burun yapıyorlar.En fazla 5.000 e kadar para toparlayabilirim.Bütçeme uygun önereceğiniz güzel doktorlar var mı?lütfen cevapsız bırakmayın aylardır araştırıyorum.En azından hangi doktordan hangi fiyatı aldığınızı yazsanız yeter.

Merhaba, bende şu an araştırma yapıyorum. İş arkadaşım Ahmet alpte oldu, estetik olup way be dediğim tek burun onunki olduğu ve instagramda o doktorun bütün burunlarını beğendiğim için ona yoğunlaştım ben. Aradığımda ilk ameliyatsa 5500-7000 arası dediler. Henüz görüşmeye gitmedim, detay bilmiyorum ama bence çok ucuz olup kötü bir burnun olacagına gerçekten içine sinen birine ameliyat ol bence..

Canım bende öğrenciyim ameliyatımın 6.günü bugün
Meltem hastanesi gökalp dizdar oldum
4500 diyorlar fakat öğrenciyim diyip pazarlık yapabiliyorsun muhasebede haberin olsun.

devlet hastanelerinde uzman plastik cerrahlar var,2500 tl onuda hastaneye ödüyorsunuz zaten,kafası olan doktorlar devlet hastanelerinde çalışıyor 4.30 dedimmi kimseyi bulamıyorsun,insanlarda devlet hasteneleri kötü zannediyorlar,halbuki ordaki doktorlar muazzam işler çıkartıyor bu kadar kasmayın

Merhaba, bende şu an araştırma yapıyorum. İş arkadaşım Ahmet alpte oldu, estetik olup way be dediğim tek burun onunki olduğu ve instagramda o doktorun bütün burunlarını beğendiğim için ona yoğunlaştım ben. Aradığımda ilk ameliyatsa 5500-7000 arası dediler. Henüz görüşmeye gitmedim, detay bilmiyorum ama bence çok ucuz olup kötü bir burnun olacagına gerçekten içine sinen birine ameliyat ol bence..
Cok ucuza devlet hastanelerinde cok guzel burun yapan doktorlarda var.. Sans isi bu.

Ahmet alp işinde iyi bence hastalarına ulaşmalısın. Kardeşimle görüşmeye gitmiştik tasarım yapmıyor. Zaten genel olarak istegini söylersin kalkık yapıyor gibi biraz

Ne yapın ne edin iyi bir doktor seçin. Tamam iyi bir doktorun da sonuçları nadir de olsa iyi olmayabilir ama iki kere operasyon geçirdim kız kardeşim 3.yü olucak burnu mahvoldu. Araştırma hastanesinde bir öğrencinin yapıp rezil ettiği burnu dava açmayalım diye oradaki profesör düzeltmeye çalıştı. Kafadan kıkırdak aldılar tekrar çöktü. Yanibu işin şakası yok. Biz de hep hesaplı olsun dedik neticede hem maddi hem manevi büyük kayıplarımız oldu aile boyu..

İyi doktor ve iyi hastane arayın. iyileşme hızlı olur ve acı olmaz kısa sürede atlatırsınız ve en önemlisi sonucun başarılı olma ihtimali yüksek olacaktır.

Ben ahmt alpten randevu aldım, 20 nisana verdiler. Daha erken olamıyormuş çok şaşırdım bu ne yoğunluk:'(

Selam arkadaşlar ben öğrenciyim.Bu sıralar piyasada takipçisi çok olan reklam yapan doktorlar aşırı uçuk fiyatlara burun yapıyorlar.En fazla 5.000 e kadar para toparlayabilirim.Bütçeme uygun önereceğiniz güzel doktorlar var mı?lütfen cevapsız bırakmayın aylardır araştırıyorum.En azından hangi doktordan hangi fiyatı aldığınızı yazsanız yeter.
Ucuz diye aramayın. Doktorun yaptığı işleri araştırın. Ne istediğinizi iyi düşünün ve istediğinizi sorunsuz yapabilecek doktoru bulmaya çalışın. Bütçenizi aşıyorsa biraz daha para biriktirin ama aceleye getirmeyin. Şans işi diyenlere de bakmayın. Bu kadar kaderciysen kaderin sana verdiği burna razı ol derler adama.

Cok ciddi arastirma yapip ameliyat olanlarin burunlarinida gorduk burada. Ne hale gelmisler.
Galiba bana dedin. Ben ciddi araştırma yapmamıştım. Bir yakınımın referansına güvendim ve bilgisizliğimin kurbanı oldum.
Ama asla iki yüzlü olmadım. Bir şeyi hem isteyip hem de istemiyormuş, kaderime razı olmuş gibi davranmadım. Sana da tavsiye ederim.

Galiba bana dedin. Ben ciddi araştırma yapmamıştım. Bir yakınımın referansına güvendim ve bilgisizliğimin kurbanı oldum.
Ama asla iki yüzlü olmadım. Bir şeyi hem isteyip hem de istemiyormuş, kaderime razı olmuş gibi davranmadım. Sana da tavsiye ederim.
Ben size demedim. Dedigim kisinin mesajini alintiladim zaten. Gercektende devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var. Ama insanlarda bir onyargi var fiyat ucuz diye. Ozel muayenehanesi olunca daha cazip geliyor. Bazilari resmen burun seciyor adi cikmasin diye. Kolay burunu herkes yapar. Onemli olan fiyat degil doktorun tecrubesidir ve yaptigi burunun her halukarda arkasinda durabilmesidir.

Son düzenleme:
Ben size demedim. Dedigim kisinin mesajini alintiladim zaten. Gercektende devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var. Ama insanlarda bir onyargi var fiyat ucuz diye. Ozel muayenehanesi olunca daha cazip geliyor. Bazilari resmen burun seciyor adi cikmasin diye. Kolay burunu herkes yapar. Onemli olan fiyat degil doktorun tecrubesidir ve yaptigi burunun her halukarda arkasinda durabilmesidir.
Özür dilerim birden celallendim. Kusura bakmayın lütfen.

Burun estetiği ameliyatı fiyatları harbiden çok değişiyor. 4-5 bine de var, 20-30 bine de yapanda, kalite ile fiyat orantılı mı gerçekten, yoksa reklam ile mi artıyor fiyatlar. Hem iyi yapıp hem de uygun fiyata yapan doktor yok mu

Burun estetiği ameliyatı fiyatları harbiden çok değişiyor. 4-5 bine de var, 20-30 bine de yapanda, kalite ile fiyat orantılı mı gerçekten, yoksa reklam ile mi artıyor fiyatlar. Hem iyi yapıp hem de uygun fiyata yapan doktor yok mu
Kalite dediginiz nedir tecrubemi. Reklamlar fiyatlari arttiriyor. Bizler yapiyoruz bunuda. Devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var. Adi duyulmus diye hep iyi yapacak degil ya. O sanssiz kisilerden biri de olabiliriz.

Sonuçta bu doktorların hepsi Devlette eğitim alıyor, uzman oluyor. Herkeste özele veya muayenehaneye geçmiyor. Devlet hastanelerinin o yoğunluğunda burun ameliyatı olmak biraz şans ve cesaret işi gerçekten. Heralde en iyisi devlette çalışıp özele veya muayenehaneye geçecek bir doktoru yakalamak O da biraz şans

Bnm Dr um 6 ay öncesine kadar devletteydi ve bir arkadasim oldu ondan cesaret geldi bende ona yaptırdım ama simdi özelde 6000 e yaptırdım bnde 1,5 ay önce cok memnunum referans önemli Dr um ümit taşkın her pers canlı yayın da yapıyor Instagram dan bakabilirsiniz tanıdıgım5 kişi gitti cok memnunuz hepimizde

Back